Toate meschinăriile dintre Kate și Meghan readuse pe tapet de Harry. Relația celor două a fost haotică

13 ianuarie, 2023
Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg

Războiul cumnatelor regale! Toate meschinăriile dintre Kate și Meghan nu-s uitate de Harry.

Nicio meschinărie, grimasă sau neînțelegere nu este uitată de Ducii de Sussex, atunci când își amintesc interacțiunea lui Meghan Markle cu Prințesa Kate Middleton.

Încă de la bun început, Kate și Meg au fost precum șoarecele și pisica. Iar soția lui Harry pare a fi o persoană deosebit de sensibilă, căci iată ce listă lungă de reclamații a strâns pe parcursul anilor în care a locuit în Marea Britanie.

Sunt deosebit de neplăcute aceste dezvăluiri stânjenitoare, care pun Casa Regală britanică în cea mai ingrată poziție: de a încasa și accepta, căci așa este tradiția în familie, o cutumă predată intensiv de Regina Elisabeta: este sub demnitatea ta ca membru regal să intri în capcana contraargumentelor publice.

În cartea ”Rezerva” publicată de Prințul Harry, sunt detaliate momentele tensionate dintre Meghan Markle și Prințesa Kate Middleton, pe atunci și ea Ducesă. Relația dintre cele două cumnate s-a deteriorat din zi în zi.

Declinul a început, spune Daily Mail, unul dintre dușmanii declarați ai lui Meghan Markle, încă din momentul în care Prințul William i-a fost prezentat eclecticei americance ce-i furase inima mezinului Regelui Charles.

Și culmea, totul a început cu o îmbrățișare. Potrivit Prințului Harry, William a înghețat când Meghan Markle l-a îmbrățișat. Căci efectiv Ducii de Sussex nu concep că alte persoane pot avea alte reacții în afara celor așteptate de ei. Dacă Meghan este o persoană care îmbrățișează ușor și nu găsește răspuns similar din partea altei persoane, cumva automat asta te transformă într-un inamic.

Ce etichete și protocoale? Harry pare atât de dezorientat, uitând parcă educația rigidă însușită la Palat. Meghan Markle l-a ajutat să uite. Căci se pare că toate incidentele și neînțelegerile, bosumflările și alintăturile lui Meghan vin ca rezultat al diferențelor culturale britanico-americane.

Ducesa de Sussex a fost mereu deranjată de ceva: o privire, un gest la care nu se aștepta sau un refuz de circumstanță pe care s-a grăbit să-l califice rea voință.

Dincolo de aceste lamentări ce par că nu mai contenesc, Prințul și Prințesa de Wales își văd mai departe de îndatoririle regale și rămân aceiași britanici detașați, ce sigur nu se vor înghesui vreodată în efuziuni emoționale tip americane.

Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}