Toate momentele în care Regina Letizia a purtat roșu și-a arătat minunat

24 noiembrie, 2022

Ok, nu chiar toate, dar cele mai memorabile, din punct de vedere fashion...

Regina Letizia colaj jpg

Cel mai recent, Regina Letizia ne-a adus aminte ce bine îi stă în această nuanță când a participat la un eveniment despre sănătatea mentală la Barcelona. 

Cu această ocazie, Letizia a arătat mai fresh și mai tânără ca niciodată și asta grație acelui outfit foarte cool roșu total, cu pulover mulat și pantaloni din piele de la Hugo Boss. Iar pantofii care i-au completat ținuta, într-o nuanță de bordeaux, au fost acel element deosebit de șic care-o fac pe Regina Letizia cea mai stilată de la casele europene.

Regina Letizia profimedia 0739616455 jpg

Nu este prima dată când soția Regelui Felipe al Spaniei ne încântă cu ținutele ei în culoarea roșie, una dintre preferatele spanioloaicei, în care, ce-i drept, îi stă foarte bine. Și da, roșu nu este o culoare care poate fi purtată ușor de toată lumea, însă o brunetă cu trăsături asemănătoare Letiziei poate găsi inspirație în alegerile fashion ale reginei în vârstă de 50 de ani.

Nu cu mult timp în urmă, la sfârșitul lunii octombrie, Regina Letizia alegea un costum cu geacă și fustă midi din piele, tot de la Hugo Boss, pentru o apariție în cadrul vizitei de stat alături de Felipe, în Germania. 

Tot în Germania, la o recepție de gală la Berlin, în prezența președintelui german, Regina Letizia a avut poate una dintre cele mai bune apariții ale ei, purtând o spectaculoasă rochie roșie cu capă doar pe o mânecă, o piesă superbă pe care frumoas regină a mai purtat-o și în 2017.

Regina Letizia profimedia 0072871721 jpg

Și ca să vă dați seama că obsesia Letiziei pentru culoarea roșie nu este una nouă, am căutat și una dintre cele mai vechi apariții ale sale în această nuanță: este vorba de o rochie de gală, purtată în 2004, în Danemarca, la nunta Prințului moștenitor Frederik cu actuala Prințesă Mary.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg