Toţi strănepoţii lui Philip. O fotografie nouă cu regina şi soţul său, înconjuraţi de strănepoţii lor, făcută publică de Ducii de Cambridge

15 aprilie, 2021
1 stranepoti jpg jpeg

Prinţul William şi Kate Middleton au postat pe Instagram o fotografie emoţionantă cu bunicul lor, Prinţul Philip, ca omagiu după moartea acestuia.

Fotografia datează din anul 2018 şi a fost realizată la Castelul Balmoral din Scoţia. În acest nemaivăzut cadru de familie îi putem vedea pe cei doi mândri străbunici, Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, înconjuraţi de şapte dintre strănepoţii lor, într-un salon al castelului.

Poza a fost făcută de Ducesa de Cambridge, iar mezinul acesteia, Prinţul Louis, pe atunci un bebeluş, stă aşezat în braţele suveranei. Ceilalţi strănepoţi din acest tablou regal sunt Prinţul George, Savannah şi Isla Phillips (fiicele lui Mark Phillips şi nepoatele Prinţesei Anne), Prinţesa Charlotte, micuţa Lena şi sora ei mai mare, Mia Tindall (fiicele lui Zara Phillips şi celelalte două nepoate ale Prinţesei Anne).

5 eugenie 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
5 eugenie 2 jpg jpeg
1 stranepoti jpg jpeg

Fotografia nu îi include pe cei mai mici dintre strănepoţii Elisabetei şi-ai lui Philip: Archie Harrison, născut în mai 2019, şi cei doi băieţi ai Prinţesei Eugenie şi ai lui Zara Tindall, veniţi pe lume la începutul acestui an. Al treilea născut al Zarei, venit pe lume la sfârşitul lunii martie, a fost botezat Lucas Philip, în onoarea străbunicului lui.

Şi primul născut al Prinţesei Eugenie, August Philip Brooksbank, venit pe lume în luna februarie, a primit, la rândul lui, prenumele străbunicului.

Cât despre fotografia de mai sus, aceasta este realizată la reşedinţa regală pe care regina o foloseşte în timpul verii, şi-n care îşi invită, de obicei, familia şi prietenii.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg