Totul pentru nora preferată! Cum a încălcat Regele Charles protocolul regal de dragul lui Kate Middleton

25 august, 2024

S-a întâmplat la apariția familiei regale britanice la balconul Palatului Buckingham la evenimentul Trooping the Colour, care a avut loc acum câteva luni.

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg

Fanii familiei regale britanice au observat o ușoară schimbare la apariția membrilor seniori la balconul Palatului Buckingham la Trooping the Colour 2024, eveniment care a avut loc în luna iunie.

Încălcând protocolul regal, Regele Charles a aranjat ca „draga sa noră” să stea lângă el în timp ce familia s-a adunat și a salutat mulțimea pentru a marca parada de ziua de naștere a monahului, pe 15 iunie.

Fără îndoială, Regele Charles și Kate Middleton ar fi găsit putere unul în celălalt, amândoi având probleme grave de sănătate. Un fost majordom regal, Grant Harrold, a declarat în exclusivitate pentru OK! Magazine UK: „Se schimbă protocolul pentru a-i arăta pe Rege și Kate uniți unul cu celălalt și trecând prin lupte similare, așa că aș spune că acest lucru ține de preferința Regelui”. El a adăugat că poziționarea la balcon este de obicei stabilită dinainte și a sugerat că Regele Charles și-ar fi impus dorința privind-o pe nora lui: „Stai lângă mine”, ar fi spus monarhul. 

Anunțurile privind diagnosticarea cu cancer a Regelui Charles și a lui Kate Middleton au avut loc la doar o lună distanță, cel al regelui a venit în februarie, prin intermediul unei declarații a Palatului Buckingham, iar cel al lui Kate Middleton în martie, prin intermediul unui videoclip postat în mediul online.

După ce Kate Middleton a dezvăluit să suferă de cancer, Regele Charles a transmis o declarație oficială afirmând că este „atât de mândru de Catherine pentru curajul de a vorbi așa cum a făcut-o”. În declarație, regele a transmis că a fost „în contact strâns cu iubita sa noră” și că atât el, cât și Regina Camilla „continuă să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”.

La Trooping the Colour, Kate Middleton a marcat și prima ei apariție regală oficială, căci Prințesa de Wales a trebuit să facă un pas înapoi de la îndatoririle publice în urma unei intervenții chirurgicale abdominale majore în ianuarie și a diagnosticului său ulterior de cancer. Acesta urmează un tratament de chimioterapie preventivă. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg