Trage din greu, dar nu se lasă! Regina Elisabeta, mai veselă ca niciodată la un eveniment. Cât costă mașinuța electrică de golf cu care se deplasează

24 mai, 2022
regina20 jpg

Regina Elisabeta a II-a fost toată un zâmbet în timp ce s-a plimbat cu o mașinuță de golf la Chelsea Flower Show din Londra, asta după ce problemele de sănătate au făcut-o să rateze mai multe angajamente regale în ultimele luni.

Regina, în vârstă de 96 de ani, părea mai fericită ca niciodată, în timp ce stătea confortabil în vehiculul cu patru locuri, supranumit „Rolls-Royce-ul” mașinuțelor de golf, care costă aproape 78.000 de dolari.

Dotat cu un mini-frigider și un dispozitiv de hărți cu ecran tactil, mașinuța se alimentează de la baterie și poate parcurge 80 de mile înainte de a avea nevoie de o reîncărcare.

Regina, care era însoțită de un șofer și un supraveghetor, a purtat o rochie florală și un pardesiu roz. Suverana a accesorizat mănuși albe și mocasini negri.

„Au fost făcute ajustări pentru confortul Reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham  pentru Daily Mail.

reg24 jpg

Vizita Reginei vine la aproape o săptămână după apariția surpriză la Royal Windsor Horse Show, prima ei apariție publică după mai multe evenimente anulate.

Regina s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. Suverana a fost internată în spital pentru o noapte în octombrie 2021, deși motivul rămâne neclar. De asemenea, a început să folosească un baston „pentru confortul ei”.

Elisabeta a provocat și mai multă agitație când a făcut covid în februarie. Din fericire, până în martie, a fost complet recuperată și a revenit la îndatoririle regale.

Dar acum câteva săptămâni, Regina a anulat o apariție programată  din cauza a ceea ce Palatul Buckingham a descris drept „probleme episodice de mobilitate”.

regina19 jpg

Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. A fost pe tron timp de 70 de ani.

Deși a părut să fie bine dispusă în timpul recentelor ei apariții, există dovezi că plănuiește să abdice de la tron în favoarea ​​fiului ei în vârstă de 73 de ani, Prințul Charles, destul de curând. Soția Prințului de Wales, Camilla Parker Bowles, va prelua atunci titlul de Regină consoartă.Recente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prințul William și Prințul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg
Diana și William PNG
Kate și William (5) jpg
kate profimedia 0701860282 jpg
William Duce de Cambridge jpg
GettyImages 78733237 jpg
letizia profimedia 0700521159 jpg
1 meghan markle jpg jpeg
Regina, Charles și George jpg
printul William profimedia 0227142203 jpg
Prince William jpg
Prințesa Catharina Amalia a Țărilor de Jos și Regele Felipe jpg
ingrid profimedia 0700759973 jpg