Trage din greu, dar nu se lasă! Regina Elisabeta, mai veselă ca niciodată la un eveniment. Cât costă mașinuța electrică de golf cu care se deplasează

24 mai, 2022
regina20 jpg

Regina Elisabeta a II-a fost toată un zâmbet în timp ce s-a plimbat cu o mașinuță de golf la Chelsea Flower Show din Londra, asta după ce problemele de sănătate au făcut-o să rateze mai multe angajamente regale în ultimele luni.

Regina, în vârstă de 96 de ani, părea mai fericită ca niciodată, în timp ce stătea confortabil în vehiculul cu patru locuri, supranumit „Rolls-Royce-ul” mașinuțelor de golf, care costă aproape 78.000 de dolari.

Dotat cu un mini-frigider și un dispozitiv de hărți cu ecran tactil, mașinuța se alimentează de la baterie și poate parcurge 80 de mile înainte de a avea nevoie de o reîncărcare.

Regina, care era însoțită de un șofer și un supraveghetor, a purtat o rochie florală și un pardesiu roz. Suverana a accesorizat mănuși albe și mocasini negri.

„Au fost făcute ajustări pentru confortul Reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham  pentru Daily Mail.

reg24 jpg

Vizita Reginei vine la aproape o săptămână după apariția surpriză la Royal Windsor Horse Show, prima ei apariție publică după mai multe evenimente anulate.

Regina s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. Suverana a fost internată în spital pentru o noapte în octombrie 2021, deși motivul rămâne neclar. De asemenea, a început să folosească un baston „pentru confortul ei”.

Elisabeta a provocat și mai multă agitație când a făcut covid în februarie. Din fericire, până în martie, a fost complet recuperată și a revenit la îndatoririle regale.

Dar acum câteva săptămâni, Regina a anulat o apariție programată  din cauza a ceea ce Palatul Buckingham a descris drept „probleme episodice de mobilitate”.

regina19 jpg

Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. A fost pe tron timp de 70 de ani.

Deși a părut să fie bine dispusă în timpul recentelor ei apariții, există dovezi că plănuiește să abdice de la tron în favoarea ​​fiului ei în vârstă de 73 de ani, Prințul Charles, destul de curând. Soția Prințului de Wales, Camilla Parker Bowles, va prelua atunci titlul de Regină consoartă.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg