Tragedie în familia regală britanică. Nepoata Reginei Elisabeta a pierdut două sarcini

30 iulie, 2018
regina nepoate jpeg

Viaţa regalităţilor este cât se poate de expusă! Cei cu sânge albastru sunt nevoiţi să anunţe toate schimbările din viaţa lor, indiferent cât de plăcute sau neplăcute sunt, şi să-şi ducă în traiul în văzul tuturor. Zara Tindall a simţit neplăcerea acestui lucru chiar pe pielea ei, când a fost nevoită să anunţe că a pierdut o sarcină. Culmea e că, acum, s-a aflat că nepoata reginei Elisabeta a trecut de două ori prin această suferinţă, deşi, public, se ştia doar de o sarcină pierdută.

Zara a pierdut în 2016-2017 două sarcini

Potrivit presei britanice, nepoata reginei Elisabeta, Zara Tindall, a pierdut în ultimii doi ani două sarcini. Întâmplările au fost cu atât mai traumatizante şi neplăcute, cu cât Zara şi soţul ei au fost nevoiţi să anunţe pierderea uneia dintre sarcini, dat fiind faptul că toţi aşteptau veşti despre copil. Acum, s-a dezvăluit că Zara a trecut de două ori prin această traumă, şi nu una aşa cum se ştia. ”Pentru mine, cea mai grea parte a fost că am fost nevoiţi să spunem tuturor, toţi ştiau. Am fost nevoită să aduc pe lume copilul, căci sarcina era foarte avansată. Apoi am suferit un avort spontan, în primele săptămâni de sarcinp”, a dezvăluit, îndurerată, nepoata reginei Elisabeta.

Zara a vorbit şi despre cât a contat sprijinul familiei în toată această perioadă. ”A fost o perioadă în care familia a ieşit în faţă şi aveam nevoie să facă asta. Ai nevoie de o perioadă în care să nu vorbeşti cu nimeni, căci e prea dureros, dar apoi, ca-n cazul multor lucruri, timpul vindecă”, a mai spus Zara.

Zara a născut al doilea copil anul acesta.

Din fericire, după aceste două pierderi, Zara a rămas din nou însărcinată. Ea a dus pe lume o fetiţă, sănătoasă, în urmă cu câteva luni, pe care au decis s-o numească Lena Elizabeth. Zara şi Mike o mai au şi pe Mia, fetiţa lor de patru ani. ”Ea (n.r. Mia) este fericită că e surioara mai mare, este foarte fericită în legătură cu asta. ”, au declarat fericiţii părinţi a două fetiţe.

Mike Tindall, Zara Tindell şi fiica lor cea mare, Mia TindallRecente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg