Tranșantul Prinț William! A tăiat-o pe sora Reginei Camilla de pe statul de plată regal, e concediată

26 iulie, 2024

Reducerea cheltuielilor începe chiar din familie. Noul Duce de Cornwall ia măsuri nepopulare pentru rude. Oare a avut aprobarea lui Charles?

Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (3) jpg

Știm deja că după ce Regele Charles a urcat pe tron, Ducatul de Cornwall a revenit automat Prințului moștenitor William.

Duce de Cornwall este mereu prințul moștenitor. Iar sora Camillei, Annabel, a lucrat ca designer de interior pentru Ducatul de Cornwall.

Prințul William nu a reînnoit contractul lui Annabel Elliot, sora reginei Camilla, lăsând-o efectiv să renunțe la slujba sa.

Annabel, în vârstă de 75 de ani, lucra ca designer de interior în timp ce era pe statul de plată al Ducatului de Cornwall. Cu toate acestea, Raportul anual integrat confirmă că nu s-a mai apelat în 2023 - 2024 la serviciile designerului. Ducatul de Cornwall produce venituri moștenitorului tronului și este deținut de Ducele de Cornwall, adică de William.

Recent, au fost publicate informațiile financiare care vizează profitul și cheltuielile extinsului Ducat.

Annabel a fost angajată pentru Ducatul de Cornwall de către Regele Charles pe vremea când el era Duce de Cornwall. Annabel a fost angajată în acest post călduț la puțin timp după căsătoria dintre Camilla și Charles.

William se pare însă că a fost tranșant cu acest nepotism. El a renunțat la serviciile surorii Reginei Camilla și nimeni nu a intervenit.

Cu toate acestea, nu ar fi vorba de nicio dispută între Prinț și Annabel. Aparent, sora Camillei și-ar fi făcut treaba și a fost lăsată să plece. Teoretic, nu mai avea ce să facă, ce servicii să presteze în Ducat.

Publicația HELLO! precizează că nu au existat certuri sau conflicte.

În raportul contabil de anul trecut, a fost precizat: „În perioada până la 8 septembrie 2022, al 24-lea duce de Cornwall i-a plătit cumnatei sale, doamna Annabel Elliot, o remunerație pentru activitatea sa depusă în Ducat, 9.625 lire sterline [25.276,51] pentru taxe și comisioane și 12.316 [15.862,70] lire sterline pentru achiziționarea de mobilier, mobilier și stoc de vânzare cu amănuntul pentru cazarea de vacanță în Ducatul Cornwallului, birourile Ducatului și Creșa Ducatului."

În raportul din acest an se arată că la 31 martie 2024, nu au mai existat taxe alocate doamnei Elliot.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg