Transformare uluitoare! Cum arăta Margareta a României acum 20 de ani?

30 ianuarie, 2024

Majestatea Sa Margareta a trecut printr-o schimbare vizibilă, atât corporal, cât și vestimentar, iar de câțiva ani a ajuns la „standardul” impus de casele regale.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la nunta Marelui Duce Henri de Luxemburg, 2006.Profimedia
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la nunta Marelui Duce Henri de Luxemburg, 2006.Profimedia

Ne face plăcere să urmărim evoluția doamnelor de la casele regale, felul în care se aranjează, ce piese vestimentare aleg, ce bijuterii din colecțiile de familie preferă să poarte. Și, de-a lungul anilor, observăm o evoluție îmbucurătoare atât al stilurilor vestimentare, cât și al siluetelor. Ce-i drept, obesia pentru „măsura O” impusă de Victoria Beckham în showbiz a contaminat și casele regale, de la Prințesa Diana încoace și continuând cu Prințesa Kate, iar celelalte doamne par să o urmeze ca un ideal al supleței și eleganței.

Poate și în trecut doamnele erau preocupate ca silueta lor să fie una subțire, ca de viespe - vezi exemplul Împărătesei Sisi a Austriei - și să fie frumos etalată în rochii pe talie și costume cambrate. Dar acum devine un „must” și chiar femei cu forme, precum prințesele Beatrice și Eugenie ori, mai nou, Regina Mary a Danemarcei au făcut efortul de-a ajunge la „standardul” nescris, dar impus.

Chiar și în Familia Regală română s-au produs schimbări notabile, la acest capitol, și ne bucurăm că Majestatea Sa Margareta este un etalon de prestanță și eleganță, ea însăși făcând eforturi pentru a ajunge la forma de acum. 

Dacă ne uităm în urmă, acum mulți ani, atunci când au sosit pentru prima dată în România, fiicele Regelui Mihai arătau total altfel decât acum. Toate principesele aveau câteva kilograme în plus și nu erau atât de preocupate de imaginea lor. Însă, odată cu intrarea lor oficială în viața publică și cu asumarea rolurilor de membre active ale Casei Regale, aceste lucruri s-au schimbat.

Cea mai vizibilă transformare a fost cea a Custodelui Coroanei, care a slăbit spectaculos și care are o grijă deosebită pentru imaginea afișată. Iar garderoba prezentată în ultimii ani de Margareta a României a evoluat și ea spre una mai rafinată, cu accente mai puternice de culoare și cu introducerea elementelor moderne - semn că cineva e atent și la trendurile impuse de mai tinerele Kate Middleton și Regina Letizia.

Totodată, Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria i-au urmat exemplul și acum sunt mult mai în formă decât în trecut și, ceea ce ne bucură și mai mult, sunt și mai prezente în viața publică românescă.

FOTO: Profimedia, Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg