Tratamentul la care s-a supus Regele Juan Carlos pentru a-și satisface „miile de iubite"

22 martie, 2024

Din seria picanteriilor spaniole, aflăm că fostul suveran iberic apela la diverse terapii moderne pentru a-și potența calitățile masculine sau, uneori, pentru... a și le ține în frâu.

Regina Sofia a trăit mereu rușinea unui trio conjugal. FOTO: Profimedia
Regina Sofia a trăit mereu rușinea unui trio conjugal. FOTO: Profimedia

Nenumăratele aventuri ale Regelui Juan Carlos din timpul domniei sale sunt mai mult decât cunoscute. În timp ce Regina Sofia își vărsa lacrimile în fiecare colț al Palatului, soțul ei avea ochi doar pentru amantele sale. Potrivit jurnalistei și autoarei Pilar Eyre, care a scos o biografie a Reginei Sofia, „mii de femei” s-au bucurat de mângâierile lui Juan Carlos. Iar pentru a garanta plăcerea tuturor, acesta a luat măsurile necesare.

Lui Juan Carlos îi plac femeile la fel de mult ca și luxul și există mărturii care confirmă acest lucru. Însăși Corinna Larsen, ultima lui amantă notorie, a spus în podcastul său că felul de mâncare preferat al Regelui emerit este „caviarul... cu găleata”. Asta în timp ce Barbara Rey a afirmat odată că a spălat cu Vega Sicilia vasele pe care le gătea pentru iubitul ei.

Atât de mare era predilecția monarhului pentru flirt, încât a fost organizată o „operațiune pentru a-l împiedica pe Juan Carlos să se dea la Corinna", povestește Pilar Eyre într-un episod monden pe YouTube, în care afirmă că această nemțoaică blondă își înnebunea iubitul. „Au numit-o operațiunea "Fertineli" și a constat în a-i furniza hormoni feminini pentru a reduce atracția pe care o avea...", spune jurnalista, după ce a ascultat mărturia Corinnei Larsen.

Pilar Eyre spune că a fost surprinsă să afle acest lucru despre soțul Reginei Sofia: „Eu înțelesesem contrariul... că Regele Juan Carlos făcea un tratament cu testosteron, pentru a avea putere sexuală și pentru a putea să le facă pe plac tuturor femeilor pe care le avea în același timp", a comentat ea.

Aparent, „pentru a menține acest ritm accelerat, avea nevoie de ajutor" și l-a găsit la clinica din Barcelona unde mergea cu regularitate. De asemenea, a fost supus mai multor retușuri estetice pentru a-și îmbunătăți imaginea... Detalii la fel de rușinoase și de dureroase pentru soția lui, care mereu a încercat să salveze aparențele și care a pus mai presus rolul său dinastic decât fericirea personală.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg