ÔÇťTrebuie s─â beau ceva!ÔÇŁ Asta a spus Camilla dup─â l-a ├«nt├ólnit pe William pentru prima dat─â. Prin┼úul n-avea mai mult de 15 ani atunci

27 noiembrie, 2021
1 0 camilla parker printul william profimedia 0223709074 jpg jpeg

Pe durata întregii căsnicii cu Prinţesa Diana, Prinţul Charles a menţinut legătura cu Camilla Parker-Bowles. Iar, în 1994, viitorul Rege al Marii Britanii a recunoscut, în timpul documentarului "Charles: The Private Man, the Public Role", că a avut o relaţie amoroasă cu ea. Însă cum i-a cunoscut Camilla pe copiii lui Charles, cum a decurs prima ei întâlnire cu cel mai mare fiu al prinţului?

C├ónd prezentatorul TV Jonathan Dimbleby l-a ├«ntrebat pe Charles dac─â i-a fost fidel so┼úiei lui, acesta a dat un r─âspuns afirmativ, dup─â care a aruncat bomba: "P├ón─â c├ónd totul s-a stricat ├«ntre noi". La acea vreme, prin┼úul ┼či Diana erau deja separa┼úi, dar familia regal─â se opunea ├«nc─â divor┼úului.

Totul s-a schimbat dup─â interviul Prin┼úesei Inimilor din noiembrie 1995, c├ónd ea a spus c─â rela┼úia extraconjugal─â a so┼úului ei a contribuit la desp─âr┼úirea lor: ÔÇťEram trei ├«n acea c─âsnicie, a┼čadar era destul de aglomeratÔÇŽÔÇŁ O lun─â mai t├órziu, Regina le-a permis celor doi so┼úi s─â divor┼úeze, dup─â cum ne informeaz─â The New York Times, actele fiind finalizate ├«n august 1996.

stanga
dreapta
2 1 camilla parker profimedia 0220255455 jpg jpeg
3 camilla parker profimedia 0635083145 jpg jpeg
4 camilla profimedia 0021606968 jpg jpeg
5 camilla profimedia 0189950423 jpg jpeg
5 camilla profimedia 0634983428 jpg jpeg
7 camilla profimedia 0230830585 jpg jpeg
8 camilla profimedia 0221288047 jpg jpeg
1 0 camilla parker printul william profimedia 0223709074 jpg jpeg

Dar nu numai publicul ┼čtia de triunghiul amoros Diana-Charles-Camilla, ci ┼či prin┼úii William ┼či Harry. ├Äns─â, cu toate c─â tat─âl lor avea o rela┼úie apropiat─â cu Camilla de c├óteva decenii bune, nu o cunoscuser─â niciodat─â personal. Prima lor ├«nt├ólnire s-a ├«nt├ómplat la un an de la moartea mamei lor, iar atmosfera a fost c├ót se poate de tensionat─â.

Curajul lui William

Decizia de-a o ├«nt├ólni pe Camilla Parker-Bowles a venit chiar de la William. Dup─â cum sus┼úine Cheat Sheet, Prin┼úul Charles ├«┼či f─âcea planuri s─â-┼či etaleze idila cu Camilla dup─â divor┼úul lui din 1996. ├Äns─â n-a mai apucat atunci, pentru c─â proasp─âta lui fost─â so┼úie a murit ├«ntr-un accident auto care a ┼čocat ├«ntreaga planet─â.

Dup─â cum era ┼či de a┼čteptat, fra┼úii regali nu ┼či-au mai dorit s─â o cunoasc─â personal pe iubita tat─âlui lor ┼či nici Charles nu ┼či-a mai dorit expunerea rela┼úiei lui cu Camilla la acea vreme. La un an de la dispari┼úia definitiv─â a Dianei, William a considerat c─â a venit momentul s─â fac─â, ├«n sf├ór┼čit, cuno┼čtin┼ú─â cu Camilla.

Pe 12 iunie 1998, cu numai c├óteva zile ├«nainte de-a ├«mplini 16 ani, William s-a dus neanun┼úat la palatul St. James, unde se ├«nt├ólneau Charles cu Camilla. Charles i-a f─âcut fiului s─âu cuno┼čtin┼ú─â cu amica lui, apoi s-a retras ┼či i-a l─âsat singuri, dup─â cum sus┼úine biograful regal Penny Junor ├«n biografia "The Duchess: the Untold Story" din 2017.

Întâlnire de gradul 0

Camilla ┼či William au vorbit timp de jum─âtate de or─â, nu mai mult, ├«ns─â conversa┼úia lor a avut un impact destul de puternic asupra Camillei, care ÔÇťa ie┼čit din ├«nc─âpere spun├ónd: ┬źAm nevoie de un gin tonic!┬╗ÔÇŁ, dup─â cum poveste┼čte Junor ├«n cartea sa.  

├Änt├ólnirea dintre ei chiar a avut loc atunci ┼či acolo, c├ó┼úiva dintre angaja┼úii Prin┼úului Charles confirm├ónd acest lucru. La fel de bine, e foarte posibil ca actuala so┼úie a viitorului rege britanic s─â spun─â c─â avea nevoie s─â bea ceva dup─â ce ├«ncheiase primul dialog cu primul n─âscut al b─ârbatului din via┼úa ei, av├ónd ├«n vedere emo┼úiile pe care le-a avut. Totu┼či aceste emo┼úii nu mai exist─â de mult ├«ntre Camilla ┼či prin┼úii William ┼či Harry, iar acest lucru e vizibil cu ochiul liber ├«n toate apari┼úiile lor publice ├«mpreun─â.

Foto - Profimedia