“Trebuie să beau ceva!” Asta a spus Camilla după l-a întâlnit pe William pentru prima dată. Prinţul n-avea mai mult de 15 ani atunci

27 noiembrie, 2021
1 0 camilla parker printul william profimedia 0223709074 jpg jpeg

Pe durata întregii căsnicii cu Prinţesa Diana, Prinţul Charles a menţinut legătura cu Camilla Parker-Bowles. Iar, în 1994, viitorul Rege al Marii Britanii a recunoscut, în timpul documentarului "Charles: The Private Man, the Public Role", că a avut o relaţie amoroasă cu ea. Însă cum i-a cunoscut Camilla pe copiii lui Charles, cum a decurs prima ei întâlnire cu cel mai mare fiu al prinţului?

Când prezentatorul TV Jonathan Dimbleby l-a întrebat pe Charles dacă i-a fost fidel soţiei lui, acesta a dat un răspuns afirmativ, după care a aruncat bomba: "Până când totul s-a stricat între noi". La acea vreme, prinţul şi Diana erau deja separaţi, dar familia regală se opunea încă divorţului.

Totul s-a schimbat după interviul Prinţesei Inimilor din noiembrie 1995, când ea a spus că relaţia extraconjugală a soţului ei a contribuit la despărţirea lor: “Eram trei în acea căsnicie, aşadar era destul de aglomerat…” O lună mai târziu, Regina le-a permis celor doi soţi să divorţeze, după cum ne informează The New York Times, actele fiind finalizate în august 1996.

Dar nu numai publicul ştia de triunghiul amoros Diana-Charles-Camilla, ci şi prinţii William şi Harry. Însă, cu toate că tatăl lor avea o relaţie apropiată cu Camilla de câteva decenii bune, nu o cunoscuseră niciodată personal. Prima lor întâlnire s-a întâmplat la un an de la moartea mamei lor, iar atmosfera a fost cât se poate de tensionată.

Curajul lui William

Decizia de-a o întâlni pe Camilla Parker-Bowles a venit chiar de la William. După cum susţine Cheat Sheet, Prinţul Charles îşi făcea planuri să-şi etaleze idila cu Camilla după divorţul lui din 1996. Însă n-a mai apucat atunci, pentru că proaspăta lui fostă soţie a murit într-un accident auto care a şocat întreaga planetă.

După cum era şi de aşteptat, fraţii regali nu şi-au mai dorit să o cunoască personal pe iubita tatălui lor şi nici Charles nu şi-a mai dorit expunerea relaţiei lui cu Camilla la acea vreme. La un an de la dispariţia definitivă a Dianei, William a considerat că a venit momentul să facă, în sfârşit, cunoştinţă cu Camilla.

Pe 12 iunie 1998, cu numai câteva zile înainte de-a împlini 16 ani, William s-a dus neanunţat la palatul St. James, unde se întâlneau Charles cu Camilla. Charles i-a făcut fiului său cunoştinţă cu amica lui, apoi s-a retras şi i-a lăsat singuri, după cum susţine biograful regal Penny Junor în biografia "The Duchess: the Untold Story" din 2017.

Întâlnire de gradul 0

Camilla şi William au vorbit timp de jumătate de oră, nu mai mult, însă conversaţia lor a avut un impact destul de puternic asupra Camillei, care “a ieşit din încăpere spunând: «Am nevoie de un gin tonic!»”, după cum povesteşte Junor în cartea sa.  

Întâlnirea dintre ei chiar a avut loc atunci şi acolo, câţiva dintre angajaţii Prinţului Charles confirmând acest lucru. La fel de bine, e foarte posibil ca actuala soţie a viitorului rege britanic să spună că avea nevoie să bea ceva după ce încheiase primul dialog cu primul născut al bărbatului din viaţa ei, având în vedere emoţiile pe care le-a avut. Totuşi aceste emoţii nu mai există de mult între Camilla şi prinţii William şi Harry, iar acest lucru e vizibil cu ochiul liber în toate apariţiile lor publice împreună.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg