“Trebuie să beau ceva!” Asta a spus Camilla după l-a întâlnit pe William pentru prima dată. Prinţul n-avea mai mult de 15 ani atunci

27 noiembrie, 2021
1 0 camilla parker printul william profimedia 0223709074 jpg jpeg

Pe durata întregii căsnicii cu Prinţesa Diana, Prinţul Charles a menţinut legătura cu Camilla Parker-Bowles. Iar, în 1994, viitorul Rege al Marii Britanii a recunoscut, în timpul documentarului "Charles: The Private Man, the Public Role", că a avut o relaţie amoroasă cu ea. Însă cum i-a cunoscut Camilla pe copiii lui Charles, cum a decurs prima ei întâlnire cu cel mai mare fiu al prinţului?

Când prezentatorul TV Jonathan Dimbleby l-a întrebat pe Charles dacă i-a fost fidel soţiei lui, acesta a dat un răspuns afirmativ, după care a aruncat bomba: "Până când totul s-a stricat între noi". La acea vreme, prinţul şi Diana erau deja separaţi, dar familia regală se opunea încă divorţului.

Totul s-a schimbat după interviul Prinţesei Inimilor din noiembrie 1995, când ea a spus că relaţia extraconjugală a soţului ei a contribuit la despărţirea lor: “Eram trei în acea căsnicie, aşadar era destul de aglomerat…” O lună mai târziu, Regina le-a permis celor doi soţi să divorţeze, după cum ne informează The New York Times, actele fiind finalizate în august 1996.

stanga
dreapta
2 1 camilla parker profimedia 0220255455 jpg jpeg
3 camilla parker profimedia 0635083145 jpg jpeg
4 camilla profimedia 0021606968 jpg jpeg
5 camilla profimedia 0189950423 jpg jpeg
5 camilla profimedia 0634983428 jpg jpeg
7 camilla profimedia 0230830585 jpg jpeg
8 camilla profimedia 0221288047 jpg jpeg
1 0 camilla parker printul william profimedia 0223709074 jpg jpeg

Dar nu numai publicul ştia de triunghiul amoros Diana-Charles-Camilla, ci şi prinţii William şi Harry. Însă, cu toate că tatăl lor avea o relaţie apropiată cu Camilla de câteva decenii bune, nu o cunoscuseră niciodată personal. Prima lor întâlnire s-a întâmplat la un an de la moartea mamei lor, iar atmosfera a fost cât se poate de tensionată.

Curajul lui William

Decizia de-a o întâlni pe Camilla Parker-Bowles a venit chiar de la William. După cum susţine Cheat Sheet, Prinţul Charles îşi făcea planuri să-şi etaleze idila cu Camilla după divorţul lui din 1996. Însă n-a mai apucat atunci, pentru că proaspăta lui fostă soţie a murit într-un accident auto care a şocat întreaga planetă.

După cum era şi de aşteptat, fraţii regali nu şi-au mai dorit să o cunoască personal pe iubita tatălui lor şi nici Charles nu şi-a mai dorit expunerea relaţiei lui cu Camilla la acea vreme. La un an de la dispariţia definitivă a Dianei, William a considerat că a venit momentul să facă, în sfârşit, cunoştinţă cu Camilla.

Pe 12 iunie 1998, cu numai câteva zile înainte de-a împlini 16 ani, William s-a dus neanunţat la palatul St. James, unde se întâlneau Charles cu Camilla. Charles i-a făcut fiului său cunoştinţă cu amica lui, apoi s-a retras şi i-a lăsat singuri, după cum susţine biograful regal Penny Junor în biografia "The Duchess: the Untold Story" din 2017.

Întâlnire de gradul 0

Camilla şi William au vorbit timp de jumătate de oră, nu mai mult, însă conversaţia lor a avut un impact destul de puternic asupra Camillei, care “a ieşit din încăpere spunând: «Am nevoie de un gin tonic!»”, după cum povesteşte Junor în cartea sa.  

Întâlnirea dintre ei chiar a avut loc atunci şi acolo, câţiva dintre angajaţii Prinţului Charles confirmând acest lucru. La fel de bine, e foarte posibil ca actuala soţie a viitorului rege britanic să spună că avea nevoie să bea ceva după ce încheiase primul dialog cu primul născut al bărbatului din viaţa ei, având în vedere emoţiile pe care le-a avut. Totuşi aceste emoţii nu mai există de mult între Camilla şi prinţii William şi Harry, iar acest lucru e vizibil cu ochiul liber în toate apariţiile lor publice împreună.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg