Trei cadouri adorabile pentru prinții George, Charlotte și Louis. Ce le-a adus tatăl William din New York

22 septembrie, 2023

Adorabilii copii ai Prinților de Wales nu au fost uitați de fanii regali din New York. Iar Prințul William s-a transformat într-un adevărat mesager.

Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg

Prințul moștenitor al tronului britanic a făcut adevărate băi de mulțime la New York, unde a fost primit cu foarte mare căldură.

Nu a fost lăsat să plece cu mâna goală din ”Marele Măr”, cum este alintat orașul cosmopolit, pe care Prințul a recunoscut că nu l-a mai vizitat din 2014, din cauza pandemiei și a morții Reginei Elisabeta.

William a primit tricouri clasice, suvenir, inscripționate „I Love NY” pentru cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, marți.

Localnica Alyssa Budihas, în vârstă de 37 de ani, a cumpărat personal tricourile pentru copiii Wales, cu puțin timp înainte de a se întâlni în oraș cu Prințul William. Femeia și-a dorit să le trimită micuților acest suvenir adorabil.

Familia lui William este îndrăgită peste tot în lume. Prințul de Wales însuși a promis că va face tot posibilul să revină cât mai repede la New York alături de frumoasa soție Kate Middleton și cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Femeia a mărturisit reporterilor, ulterior: ”Eram așa de copleșită de moment, că am simțit nevoia să le iau ceva celor mici. I-am mulțumit că a venit să ne viziteze și i-am cerut permisiunea, dacă mă lasă să îi ofer ceva pentru copii. A acceptat și le-a dat asistentului său să le țină, după ce mi-a mulțumit”, a spus Alyssa pentru HOLA! SUA, adăugând râzând: „Dar a fost destul de copleșitor în acest moment, așa că sunt destul de sigură că asta s-a întâmplat”.

Prințul a avut răbdare și i-a salutat pe cei strânși să-l vadă, în fața casei FDNY Ten House, unde s-a întâlnit cu pompierii. Cu această vizită, și-a încheiat periplul de doar două zile în SUA. În aceste două zile nu a stat deloc, ci a fost prins cu numeroase întruniri și vizite de lucru.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg