Trooping the Colour va avea „un aer diferit" după anunțul lui Kate Middleton

15 iunie, 2024

Parada de ziua de naștere a Regelui ar putea fi o petrecere de bun venit atât pentru Regele Charles, cât și pentru Prințesa Kate, care au fost departe de ochii publicului din motive de sănătate.

Kate e cel mai așteptat membru al Familiei Regale. FOTO: Getty Images
Kate e cel mai așteptat membru al Familiei Regale. FOTO: Getty Images

Trooping the Colour din acest an va avea un aer diferit după un început de an atât de greu pentru Familia Regală, susține un expert regal. Cunoscută și sub numele de Parada de ziua de naștere a Regelui (echivalentul istoricului 10 mai de la noi), aceasta este o modalitate prin care națiunea se reunește pentru a-l sărbători pe monarhul în funcție și pentru a pune în evidență armata.

Regele Charles a fost supus unui tratament împotriva cancerului începând din februarie, dar a fost suficient de bine pentru a-și relua îndatoririle regale la sfârșitul lunii aprilie. În plus, s-a anunțat mai devreme că va fi prezentă și Prințesa Kate, care urmează de asemenea un tratament împotriva cancerului și care se află încă în concediu medical de la îndatoririle regale.

Brittani Barger, co-fondator al Royal News, a declarat pentru „Daily Express” US: „Cred că anul acesta Trooping-ul va avea un aer diferit, în sensul că oamenii vor fi fericiți să-l vadă pe Regele Charles în oraș și să întreprindă un eveniment atât de important în calendarul regal. Cred că este un semn încurajator pentru sănătatea sa, faptul că se simte suficient de bine și că medicii săi îl consideră suficient de bine pentru a participa la Trooping și la alte angajamente regale cu caracter public. Cred că este fantastic că Prințesa Catherine va participa la Trooping. Este, de asemenea, un semn încurajator pentru sănătatea ei, faptul că se simte suficient de bine pentru a participa."

Kate este așteptată să călătorească cu trăsura de la Palatul Buckingham la Horse Guard's Parade împreună cu cei trei copii ai săi.

Înainte de anunț, a existat îngrijorarea că Regele Charles ar putea fi un pic singur la balcon, dar acum că și Kate, George, Charlotte și Louis au confirmat participarea, începe să se simtă ca o petrecere de aniversare demnă de un rege. Prințul William a fost deja programat să participe, sosind pe cal, ceea ce înseamnă că întreaga familie Wales va fi acolo pentru a-l sărbători pe Charles.

Brittani Barger spune că e clar că, de data aceasta, Familia Regală a pus mai presus tradiția: „Probabil că cea mai cunoscută parte a zilei este apariția la balcon, când monarhul și Familia Regală apar la balcon pentru a saluta oamenii și pentru a urmări trecerea în zbor a Forțelor Aeriene Regale. Este un eveniment foarte britanic, cu fastul tradițional. Nu vezi acest tip de sărbătoare uriașă în alte țări cu monarhii".

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg