Trooping the Colour va avea „un aer diferit" după anunțul lui Kate Middleton

15 iunie, 2024

Parada de ziua de naștere a Regelui ar putea fi o petrecere de bun venit atât pentru Regele Charles, cât și pentru Prințesa Kate, care au fost departe de ochii publicului din motive de sănătate.

Kate e cel mai așteptat membru al Familiei Regale. FOTO: Getty Images
Kate e cel mai așteptat membru al Familiei Regale. FOTO: Getty Images

Trooping the Colour din acest an va avea un aer diferit după un început de an atât de greu pentru Familia Regală, susține un expert regal. Cunoscută și sub numele de Parada de ziua de naștere a Regelui (echivalentul istoricului 10 mai de la noi), aceasta este o modalitate prin care națiunea se reunește pentru a-l sărbători pe monarhul în funcție și pentru a pune în evidență armata.

Regele Charles a fost supus unui tratament împotriva cancerului începând din februarie, dar a fost suficient de bine pentru a-și relua îndatoririle regale la sfârșitul lunii aprilie. În plus, s-a anunțat mai devreme că va fi prezentă și Prințesa Kate, care urmează de asemenea un tratament împotriva cancerului și care se află încă în concediu medical de la îndatoririle regale.

Brittani Barger, co-fondator al Royal News, a declarat pentru „Daily Express” US: „Cred că anul acesta Trooping-ul va avea un aer diferit, în sensul că oamenii vor fi fericiți să-l vadă pe Regele Charles în oraș și să întreprindă un eveniment atât de important în calendarul regal. Cred că este un semn încurajator pentru sănătatea sa, faptul că se simte suficient de bine și că medicii săi îl consideră suficient de bine pentru a participa la Trooping și la alte angajamente regale cu caracter public. Cred că este fantastic că Prințesa Catherine va participa la Trooping. Este, de asemenea, un semn încurajator pentru sănătatea ei, faptul că se simte suficient de bine pentru a participa."

Kate este așteptată să călătorească cu trăsura de la Palatul Buckingham la Horse Guard's Parade împreună cu cei trei copii ai săi.

Înainte de anunț, a existat îngrijorarea că Regele Charles ar putea fi un pic singur la balcon, dar acum că și Kate, George, Charlotte și Louis au confirmat participarea, începe să se simtă ca o petrecere de aniversare demnă de un rege. Prințul William a fost deja programat să participe, sosind pe cal, ceea ce înseamnă că întreaga familie Wales va fi acolo pentru a-l sărbători pe Charles.

Brittani Barger spune că e clar că, de data aceasta, Familia Regală a pus mai presus tradiția: „Probabil că cea mai cunoscută parte a zilei este apariția la balcon, când monarhul și Familia Regală apar la balcon pentru a saluta oamenii și pentru a urmări trecerea în zbor a Forțelor Aeriene Regale. Este un eveniment foarte britanic, cu fastul tradițional. Nu vezi acest tip de sărbătoare uriașă în alte țări cu monarhii".

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg