Trucul Ducesei de Sussex. Ce accesoriu poartă aproape de fiecare dată Meghan Markle?

7 august, 2018
FotoJet jpeg

Toate privirile sunt aţintite asupra ei, de fiecare dată când îşi face apariţia în public, însă nu toată lumea a observat că soţia Prinţului Harry apelează la un truc vestimentar care nu face decât să îi complimenteze de minune silueta ca trasă prin inel.

image

În tot acest timp de când este membră importantă a familiei regale britanice, fosta actriţă ne-a predat mai multe lecţii vestimentare de mare preţ. Şi asta fie că a respectat protocolul regal, fie că l-a ignorat complet. Stilul ei este aproape de fiecare dată ireproşabil, etalând piese-cheie din garderoba sa de fiecare dată când îşi face prezenţa în spaţiul public.

Din 19 mai, de când i-a spus “Da!” Prinţului Harry la altar, Meghan şi-a personalizat câteva look-uri, care nu fac decât să îi complimenteze silueta. Rochiile cu gulerul bărcuţă sunt un as scos din mânecă exact atunci când era nevoie, adică în momentul în care protocolul regal impunea o ţinută sobră, iar Meghan a găsit soluţia salvatoare pentru a nu apărea într-un outfit bătrânicios. Acest detaliu vestimentar clasic a adus acel je ne sais quoi salvator, care a creat un outfit feminin, chiar seducător. Dar nu despre gulere bărcuţă vreau să vă povestesc acum!

Gulerul bărcuţă pe care îl preferă de multe ori

Ci despre curele! Da, da, curelele au devenit accesoriul de bază al ducesei de Sussex în ultimele luni. De la cardigane prinse strâns în talie până la rochii accesorizate cu câte o curea discretă, cordoanele, curelele nu lipsesc din garderoba de mare succes a fostei domnişoare Markle.

Obsesia fostei vedete a serialului Suits pentru curele a putut fi observată şi pe 26 iulie, când Meghan şi-a făcut, în mod surprinzător, apariţia la un meci de polo, alături de soţul ei. Rochia din denim, marca Carolina Herrera, pe care Ducesa de Sussex a purtat-o în momentul în care l-a felicitat pe Prinţul Harry şi l-a sărutat în văzul lumii, a fost accesorizată cu o curea realizată din acelaşi material ca rochia.

image

Un alt moment fashion important pentru Meghan Markle a fost când a participat, tot cu Prinţul Harry, la expoziţia centenară Nelson Mandela, din Londra, şi a purtat acea rochie-trenci bej, marca Nonie, care a avut un cordon mai mult decât potrivit pentru întregul outfit.

image

Iar ocaziile în care Meghan şi-a etalat talia subţirică, cu ajutorul unei curele, sunt numeroase. Iată ţinutele pe care Ducesa de Sussex le-a accesorizat cu o curea!Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}