Trucul Ducesei de Sussex. Ce accesoriu poartă aproape de fiecare dată Meghan Markle?

Citeste tot despre:

,

Toate privirile sunt ațintite asupra ei, de fiecare dată când își face apariția în public, însă nu toată lumea a observat că soția Prințului Harry apelează la un truc vestimentar care nu face decât să îi complimenteze de minune silueta ca trasă prin inel.

În tot acest timp de când este membră importantă a familiei regale britanice, fosta actriță ne-a predat mai multe lecții vestimentare de mare preț. Și asta fie că a respectat protocolul regal, fie că l-a ignorat complet. Stilul ei este aproape de fiecare dată ireproșabil, etalând piese-cheie din garderoba sa de fiecare dată când își face prezența în spațiul public.

Din 19 mai, de când i-a spus “Da!” Prințului Harry la altar, Meghan și-a personalizat câteva look-uri, care nu fac decât să îi complimenteze silueta. Rochiile cu gulerul bărcuță sunt un as scos din mânecă exact atunci când era nevoie, adică în momentul în care protocolul regal impunea o ținută sobră, iar Meghan a găsit soluția salvatoare pentru a nu apărea într-un outfit bătrânicios. Acest detaliu vestimentar clasic a adus acel je ne sais quoi salvator, care a creat un outfit feminin, chiar seducător. Dar nu despre gulere bărcuță vreau să vă povestesc acum!

Gulerul bărcuță pe care îl preferă de multe ori

Ci despre curele! Da, da, curelele au devenit accesoriul de bază al ducesei de Sussex în ultimele luni. De la cardigane prinse strâns în talie până la rochii accesorizate cu câte o curea discretă, cordoanele, curelele nu lipsesc din garderoba de mare succes a fostei domnișoare Markle.

Obsesia fostei vedete a serialului Suits pentru curele a putut fi observată și pe 26 iulie, când Meghan și-a făcut, în mod surprinzător, apariția la un meci de polo, alături de soțul ei. Rochia din denim, marca Carolina Herrera, pe care Ducesa de Sussex a purtat-o în momentul în care l-a felicitat pe Prințul Harry și l-a sărutat în văzul lumii, a fost accesorizată cu o curea realizată din același material ca rochia.

Un alt moment fashion important pentru Meghan Markle a fost când a participat, tot cu Prințul Harry, la expoziția centenară Nelson Mandela, din Londra, și a purtat acea rochie-trenci bej, marca Nonie, care a avut un cordon mai mult decât potrivit pentru întregul outfit.

Iar ocaziile în care Meghan și-a etalat talia subțirică, cu ajutorul unei curele, sunt numeroase. Iată ținutele pe care Ducesa de Sussex le-a accesorizat cu o curea!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA