Trucurile folosite de Regina Letizia a Spaniei pentru a părea mai înaltă și mai slabă

23 mai, 2024

De când s-a alăturat familiei regale spaniole în urmă cu 20 de ani, Regina Letizia s-a impus ca un model absolut de stil.

Fosta jurnalistă TV a fost lăudată la scenă deschisă pentru simțul ei impecabil în materie de modă, cu atât cu cât soția Regelui Felipe al Spaniei știe să combine ca nimeni alta piese de designer cu cele la prețuri accesibile, precum Carolina Herrera, Boss, Massimo Dutti, Mango sau Zara.

Regina Letizia colaj  jpg

Pe lângă stilul ei de netăgăduit, în spatele acestor decizii stilistice există și o strategie menită să o pună în valoare la diferitele evenimente la care participă.

Letizia alege inteligent ținute vibrante care îi evidențiază talia, pentru a părea mai înaltă decât poate fi în mod real la cei 1,6 metri ai săi, asigurându-se astfel că iese în evidență în mulțime.

O altă tactică inteligentă pe care o folosește regina spaniolă este să-și coordoneze încălțămintea cu hainele, pentru a crea un efect de alungire, dând iluzia unor picioare mai lungi. Același lucru îl obține și dacă poartă pantofi nude.

În ultimele luni, Regina Letizia a devenit o fană declarată a ținutelor de aceeași culoare, din cap până în picioare, care ajută și ele la crearea efectului de subțiere vizuală a siluetei.

Acest lucru este și mai evident atunci când regina alege să poarte costume cu pantaloni, optând pentru nuanțe puternice și atrăgătoare precum roșu sau roz.

Letizia completează adeseori aceste creații impecabil croite - de Carolina Herrera sau de la Boss - cu bluze neutre și pantofi în aceeași nuanță, creând un aspect total perfect echilibrat. În ultima perioadă, însă, soția suveranului spaniol a trebuit să mai renunțe la rețeta sa clasică de alungire din cauza durerilor pe care le resimte la picioare (suferă de metatarsalgie cronică) și care o obligă să aleagă pantofii sport în aparițiile sale.

De fapt, atunci s-a observat marea diferență dintre aspectul ei atunci când poartă pantofi, cu toc înalt sau mic, și cel pe care-l obține purtând încălțăminte comodă, dar mai puțin stilată.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg