Turneul de “Adio!”. Prinţul Harry, ovaţionat în timp ce a purtat pentru ultima dată uniforma de căpitan al Marinei Regale

8 martie, 2020
10 profimedia 0504380919 jpg jpeg

Ducii de Sussex au participat la Festivalul de Muzică Mountbatten, unde Harry a purtat pentru ultima dată uniforma de Căpitan General al Marinei Regale şi a fost aplaudat de toţi cei prezenţi la Royal Albert Hall din Londra.

Prinţul Harry a fost prezent la evenimentul muzical caritabil care a avut loc la South Kensington, în calitate de Căpitan General al Marinei Regale şi purtând uniforma plină de medaliile câştigate în Afghanistan. 

Este pentru ultima dată când Harry va mai reprezenta Marina Regală britanică. El a moştenit gradul de Căpitan General de la bunicul lui de 98 de ani, Prinţul Philip, în 2017.

3 3 jpg jpeg

Meghan Markle a ajuns la Royal Albert Hall cu un zâmbet larg pe chip, purtând roşu din cap până-n picioare. Soţia lui Harry a atras atenţia cu întreaga sa ţinută, formată din rochia Safiyaa, de 1.295 de lire sterline, cerceii Simone Rocha şi pantofii Aquazurra.   

ea jpg jpeg

La eveniment au fost prezenţi şi muzicieni şi dirijori ai Massed Bands of Her Majesty's Royal Marines. Festivalul de Muzică Mountbatten marchează sfârşitul Celui de-al Doilea Război Mondial şi cea de-a 80-a aniversare a formării Commandos.  

Ducii de Sussex au fost aplaudaţi îndelung înainte de-a se cânta imnul national în sala de concerte cu o capacitate de 5.272 de locuri, care a fost comandată şi deschisă de Regina Victoria în 1871, în onoarea regretatului ei soţ Prinţul Albert.

si asta jpg jpeg

Cei doi soţi au salutat, în culise, membrii formaţiei şi dansatorii înainte de-a urca pe scenă. După aceea şi-au ocupat locurile în sală şi au privit spectacolul. Printre piesele cântate au fost şi cele ale lui Sir Tom Jones, Delilah şi It's Not Unusual, dar şi Over the Rainbow, al lui Judy Garland, şi coloanal sonoră a filmului Gladiatorul.

asta jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

meghan81 jpg
regalii profimedia jpg
caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg