Uite cât de simpatică este Prinţesa Leonore a Suediei!

7 octombrie, 2015
printesa suediei jpeg

Prinţesa Madeleine a Suediei este o mămică împlinită. Are doi copii frumoşi şi sănătoşi, aşa că nu e de mirare că îi face plăcere să se ocupe îndeaproape de ei, deşi suntem siguri că pe la Palat s-ar găsi şi alte mâini să-i fie de ajutor...

Prinţesa Madeleine este o figură regală destul de activă pe reţelele de socializare, postând tot timpul fotografii din viaţa ei şi a copiilor ei. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când Prinţesa Madeleine a Suediei a postat o fotografie adorabilă cu fiica ei, Prinţesa Leonore. Fetiţa, în vârstă de un an şi jumătate, apare în fotografie plimbându-se printr-un parc din Londra, şi purtând un outfit tomnatic.

image

Fanii internauţi s-au arătat extrem de încântaţi de faptul că au reuşit s-o vadă pe Prinţesa Leonore şi-n altfel de poze decât cele realizate de fotograful oficial al casei regale suedeze.

image

Prinţesa Madeleine mai are un băieţel, pe nume Nicolas, care a venit pe lume în luna iunie, la o zi după ce Prinţul Carl Philip, fratele Prinţesei Madeleine, s-a căsătorit. Botezul Prinţului Nicolas al Suediei va avea loc luna aceasta, pe 11, iar naş de botez va fi chiar Prinţul Carl Philip, unchiul băieţelului.

image