Uite ce stylish este sora Ducesei de Cambridge, Pippa, la un eveniment recent

18 iunie, 2018
pippa jpeg

De-abia a intrat în al doilea trimestru de sarcină, însă Pippa (34) n-are de gând să-şi modifice agenda. Ea a mărturisit, recent, că starea ei de sănătate e bună şi că sarcina i-a permis să ducă la bun sfârşit activitatea planificată anterior.

foto: revista Hello!

Pippa e însărcinată cu primul copil

Aşa se face că, azi, Pippa s-a prezentat la Guidhall Art Gallery din Londra, unde a avut loc un eveniment restrâns în cinstea paralimpicilor care au participat la Winter Games din Coreea de Sud. Aici, Pippa Middleton, devenită Matthews, a apărut într-un outfit extrem de stylish, care i-a ascuns perfect sarcina avansată.

Ea a îmbrăcat o salopetă din mătase albastră şi peste un sacou alb, anulând astfel imaginea burticii crescute. E drept, ca şi sora sa, Pippa n-a luat foarte mult în greutate în primul trimestru de sarcină, aşa că de-abia se vede că este însărcinată.

Extrem de stylish!

Amintim că acesta este primul copil al Pippei şi-al soţului ei, magnatul James Matthews. Pippa a confirmat sarcina acum o lună, într-un articol postat pe site-ul Waitrose, acolo unde este un autor consacrat. ”Am fost suficient de norocoasă încât să trec de cele 12 săptămâni fără stările de rău. Asta a însemnat că am putut să-mi văd de ale mele”, a mărturisit ea, în rubrica pe care o scrie în cadrul unei reviste.Recente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg