Uite cum arată membrii familiei regale fără machiaj!

28 mai, 2018
FotoJet (26) jpeg

Arată tot timpul ca scoşi din cutie, cu hainele cele mai potrivite statutului pe care îl au şi cu machiajul şi coafura perfecte. Însă până şi membrii casei regale au momente în care uită de rigorile protocolului şi ies în lume nemachiate. Iată câteva imagini revelatoare!

Meghan Markle

image

În cazul ei, pot foarte bine să exemplific cu fotografiile de la nunta ei, când mireasa a avut un machiaj aproape inexistent, însă până şi cei mai naivi dintre noi ştiu că fosta actriţă hollywoodiană nici vorbă să fi apărut în cea mai importantă zi din viaţa ei fără pic de fond de ten pe obraz şi fără mascara.

image

Meghan a fost întotdeauna foarte preocupată de imaginea sa, până şi fotografiile no make-up de pe Instagram-ul ei – pe vremea când funcţiona, bineînţeles – sunt cât se poate de studiate. Totuşi Ducesa de Sussex are o dorinţă arzătoare de fiecare dată când a făcut vreun shooting în scurta şi neînsemnata ei carieră actoricească – să nu cumva i se şteargă pistruii la prelucrarea pozelor.  Chiar fostul ei makeup artist, Lydia F. Sellers, susţine că Markle îi spunea, de fiecare dată, să nu folosească mult fond de ten, pentru a nu-i ascunde pistruii.

Kate Middleton

image

Foarte greu să găseşti imagini compromiţătoare cu soţia Prinţului William, mai ales de când a devenit Ducesă de Cambridge! Întreaga ei ţinută este ireproşabilă de cele mai multe ori, iar machiajul şi coafura... fără defecte! Însă până şi Kate lasă deoparte regulile regale şi se arată ocazional în văzul lumii fără make-up. Şi nu face deloc rău, pentru că arată cât se poate de bine şi fără să fie aranjată din cap până-n picioare.

Lady Kitty Spencer

image

Ei da, nepoata superbă a regretatei Lady Diana nici măcar nu are nevoie de machiaj! La 27 de ani, a început să reprezinte branduri precum Dolce & Gabbana şi să apară în reclame sau pur şi simplu în spaţiul public cu un chip perfect, apelând la make-up din plin. Totuşi până şi frumosul model îşi arată din când în când lumii întregi faţa neacoperită de niciun produs cosmetic. Şi nu arată deloc rău!

Zara Tindall

image

Nepoata Reginei Marii Britanii a devenit cunoscută nu atât genelor moştenite, cât mai ales în urma performanţelor ei sportive. Zara practică echitaţia în mod profesionist şi nu se sfieşte să fie fotografiată fără machiaj. Şi, la cât de luminos şi lipsit de imperfecţiuni este tenul ei, bineînţeles că îi sprijinim iniţiativa!

Prinţesa Beatrice

image

Fiica cea mare a Prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson e pasionată, întocmai ca sora ei Prinţesa Eugenie, de fashion şi tot ceea ce presupune un look desăvârşit din cap până-n picioare. Însă până şi o prinţesă ca ea îşi mai ia “zile libere” şi se prezintă în faţa lumii fără machiaj. Să fie oare o alegere bună în cazul ei?

Sarah "Fergie" Ferguson

image

Un personaj controversat al familiei regale britanice, care a dat chix în mod memorabil din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Faptul că a ieşit din palat fără machiaj este o nimica toată pentru ea! Totuşi până şi acest look “îndrăzneţ” pentru o regalitate a făcut deliciul tabloidelor!

Regina Elisabeta a II-a

image

Are 92 de ani şi îşi îndeplineşte responsabilităţile regale ca-n tinereţe. Iar, în tot acest timp, arată cât se poate de respectabil. Secretul vitalităţii Majestăţii Sale trebuie să fie momentele de respiro pe care şi le ia între angajamentele regale. Atunci iese pe proprietăţile sale plimbându-se cu calul, maşina sau doar făcând câţiva paşi în grădinile sale. Iar, în timpul liber, machiajul nu este în niciun caz un must pentru Regina Marii Britanii!Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG