Uite cum arată noul loc de joacă al Prinţului George!

30 iulie, 2015
printul george jpeg

Ultima găselniţă a viitorului rege a fost construirea şi amenajarea unui parc de distracţii pentru nepotul său, Prinţul George.

image

Prinţul Charles a transformat o parte din grădinile de la Highgrove într-un veritabil loc de joacă. Moştenitorului tronului a reabilitat recent o casă în copac, care anterior a fost locul preferat de joacă a fiilor săi, Prinţul William şi Prinţul Harry.

image

Charles deţine Highgrove House încă din 1980, după ce a cumpărat-o de la Maurice Macmillan, fiul fostului premier britanic Harold Macmillan. Ulterior, Prinţul Charles a achiziţionat şi terenuri adiacente, mărindu-şi proprietatea de terenuri agricole. Prinţul obişnuieşte să-şi petreacă în mod deosebit timpul în grădinile de lângă reşedinţa sa, acesta fiind adesea văzut plantând, udând şi îngrijind plantele respective. Din păcate, niciunul dintre fii săi nu a moştenit pasiunea pentru grădinărit a tatălui lor, însă poate că va fi George cel care îi va călca pe urme bunicului său, cine ştie?

image

Potrivit unei surse, Prinţul Charles obişnuieşte să meargă des la picnic cu nepotul său George, pentru care a cumpărat chiar şi un set de ceai, de plastic, pentru a se juca cu el.

Casa din copac, numită Hollyrood  House după palatul reginei din Scotland, a fost construită în 1989 şi a fost gata la timp pentru cea de-a şaptea aniversarea a Prinţului William, care a ”ordonat” ca aceasta să fie ”cât mai înaltă cu putinţă şi să aibă scări pe care să le pot ridica, pentru ca nimeni să nu mai poată urca”.Recente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (5) jpg
Prințesa Charlene de Monaco cu fiica jpg
2 ducii de sussex jpg jpeg
Kate Middleton garden party jpg
Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg