Uite cum s-a îmbrăcat Kate la primul eveniment din 2017

Anul 2017 se anunță a fi unul destul de ocupat pentru Kate Middleton, mai ales că acum George și Charlotte, cei doi copii ai ei și-ai Prințului William, nu mai sunt niște bebeluși care au nevoie în permanență de mama lor.

Kate-Middleton
Kate bifat deja o primă apariție oficială

Așa se face că, azi, Ducesa de Cambridge a bifat deja o primă apariție oficială, la un eveniment important din Londra. Aceasta a făcut o vizită oficială centrului de copii Anna Freud National, timp în care a interacționat cu mai multe mămici și picii lor.

La acest eveniment, primul din 2017, Kate și-a făcut apariția într-un outfit al unui brand britanic, numit Eponine London, care i-a venit, desigur, ca și turnat acesteia. Nu e nicio surpriză, de altfel, că Ducesa poartă un creator britanic, căci știm că-i place să susțină producătorii locali. Din câte am aflat, acest palton face parte din colecția de toamnă-iarnă 2016, deci e posibil ca cei curioși și doritori să-l mai găsească la vânzare.

kate

Kate și-a accesorizat ținuta cu o pereche de stilletos albaștri și un clutch aîn aceeași culoare. În evidență au ieșit și cerceii și inelul de logodnă, dăruit de Prințul William în anul 2010.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA