Uite cum s-a îmbrăcat Kate la primul eveniment din 2017

11 ianuarie, 2017
Kate Middleton png

Anul 2017 se anunţă a fi unul destul de ocupat pentru Kate Middleton, mai ales că acum George şi Charlotte, cei doi copii ai ei şi-ai Prinţului William, nu mai sunt nişte bebeluşi care au nevoie în permanenţă de mama lor.

Kate bifat deja o primă apariţie oficială

Aşa se face că, azi, Ducesa de Cambridge a bifat deja o primă apariţie oficială, la un eveniment important din Londra. Aceasta a făcut o vizită oficială centrului de copii Anna Freud National, timp în care a interacţionat cu mai multe mămici şi picii lor.

La acest eveniment, primul din 2017, Kate şi-a făcut apariţia într-un outfit al unui brand britanic, numit Eponine London, care i-a venit, desigur, ca şi turnat acesteia. Nu e nicio surpriză, de altfel, că Ducesa poartă un creator britanic, căci ştim că-i place să susţină producătorii locali. Din câte am aflat, acest palton face parte din colecţia de toamnă-iarnă 2016, deci e posibil ca cei curioşi şi doritori să-l mai găsească la vânzare.

image

Kate şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de stilletos albaştri şi un clutch aîn aceeaşi culoare. În evidenţă au ieşit şi cerceii şi inelul de logodnă, dăruit de Prinţul William în anul 2010.

The Duchess of Cambridge joins a @AFNCCF 'theraplay' session, which promotes the attachment relationship between parents and children pic.twitter.com/Aa6aWurxeW — Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 11 ianuarie 2017

The Duchess of Cambridge joins a @AFNCCF 'theraplay' session, which promotes the attachment relationship between parents and children pic.twitter.com/Aa6aWurxeW

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 11 ianuarie 2017Recente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg