Ultima apariție a lui Meghan Markle în Nigeria! A îmbrăcat rochia galbenă pe care a purtat-o și în 2020

13 mai, 2024

Meghan Markle și Prințul Harry au încheiat vizita în Nigeria!

Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg

Pentru o recepție oficială la casa guvernatorului din Lagos, pe 12 mai, Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a îmbrăcat aceeași rochie galbenă vaporoasă pe care a purtat-o pentru prima aniversare a fiului ei, Prințului Archie, în 2020, așa cum s-a văzut în imaginile din serialul Netflix al cuplului.

Meghan Markle rochie galbenă jpg

Evenimentul a fost găzduit de guvernatorul din Lagos, Babajide Sanwo-Olu, împreună cu șeful Statului Major al Apărării din Nigeria, generalul Christopher Gwabin Musa OFR, care a invitat cuplul să viziteze țara. În momentul în care au ajuns la recepție, Meghan Markle a primit un șal în dar de la soția guvernatorului.

În timpul vizitei la reședința guvernatorului, invitații și gazdele au discutat despre sănătatea mintală, despre Jocurile Invictus și despre vizita în Nigeria a Prințului Harry cu Meghan Markle.

"Pentru Prințul Harry, această călătorie a fost foarte interesantă și informativă", a declarat Sanwo-Olu, conform publicației People. "El a văzut multe și încă se îmbibă de multe lucruri. Unul dintre lucrurile pe care sperăm că le va lua este diversitatea din țara noastră. În continuare noi ne asigurăm că trăim împreună în pace și armonie."

Guvernatorul Sanwo-Olu a declarat că le-a spus lui Harry și Meghan să revină în Nigeria. „Suntem fericiți pentru ceea ce fac pentru personalul militar și problemele de sănătate mintală". Au discutat, de asemenea, despre Jocurile Invictus și despre momentul în care "le putem organiza aici, astfel încât adevărata competitivitate nigeriană să poată fi reflectată și în acest mod. În numele tuturor celor din Lagos, suntem entuziasmați, suntem fericiți să vă avem alături de noi în această după-amiază", a declarat Sanwo-Olu.

Încheierea călătoriei lor în Lagos a avut o semnificație specială, deoarece a reflectat o vizită istorică a părinților Prințului Harry, Regele Charles și Prințesa Diana, vizită oficială pe care cei doi au făcut-o în 1990.

Vizita celebrează, de asemenea, recenta descoperire a lui Meghan Markle că este de origine nigeriană. În 2022, ea a aflat că este 43% nigeriană după ce a făcut un test genealogic. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg