Ultima ei vacanță: Cum a reușit iubitul Prințesei Diana să-l impresioneze pe Prințul William

17 noiembrie, 2022

Prințul William era doar un puști în perioada în care mama lui, regretata Diana, își trăia ultimele zile de vară.

Prințesa Diana și Dodi Al-Fayed și-au început povestea de dragoste în vara anului 1997, în timp ce se aflau în vacanță în Saint Tropez, pe iahtul lui Mohammed Al-Fayed, împreună cu fiii Prințesei de Wales, William și Harry.

Archives  Dodi Al Fayed et Lady Diana en vacances à Saint Tropez jpeg

În acea perioadă, Prințul William avea ceva divergențe cu mama lui, plângându-se că este jenat de aparițiile ei în presă alături de diferiți bărbați, conform serialului biografic The Crown. Cu toate acestea, fiul cel mare al Dianei a fost, se zice, impresionat de felul în care moștenitorul imperiului Harrods se purta cu mama lui.

Scriitorul regal Robert Jobson, autorul cărții „Prințesa lui William”, aruncă o privire asupra modului în care Diana l-a cunoscut pe Dodi, în timp ce se afla în vacanță cu copiii ei, ca oaspeți ai tatălui lui Dodi, Mohammed Al-Fayed. „În iulie 1997, Diana și băieții s-au bucurat de ceea ce urma să fie ultima lor vacanță împreună. Au petrecut-o în sudul Franței. S-au cazat la vila Castel St. Therese, așezată pe stâncile de deasupra St. Tropez, o proprietate de zece acri, cu propria sa plajă privată și un iaht de lux la dispoziția lor constantă".

Diana, William și Harry profimedia 0068567861 jpg

Scriitorul susține că William era, pe atunci, atât de dornic să-și vadă mama fericită, chiar și cu alt bărbat decât tatăl lui, Charles. „Diana i s-a confesat lui William, vorbind despre diferențele dintre Dodi și [fostul ei iubit] Hasnat Khan, după care încă tânjea. A fost un subiect inedit de conversație între o mamă și fiul ei de 15 ani, dar el era obișnuit cu asta. Dacă Diana și-a dorit binecuvântarea lui William pentru relația ei cu Dodi, atunci a primit-o. Dodi îi făcea mama să râdă, părea că o face cu adevărat fericită. În cele din urmă, Diana și-a găsit fericirea în viața ei privată și toată lumea – inclusiv fostul ei soț – era mulțumită pentru ea."

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate william 24 jpg
kate- william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle sursa  Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry sursa  GettyImages jpg
charles camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina- camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg
Printesa Charlotte de Monaco, impreuna cu sotul ei, Dimitri Rassam si fiul lor, Balthazar  Profimedia jpg
Familia Regala daneza  Instagram, Casa Regala daneza jpg