Umilință totală pentru Harry și Meghan. Cine a primit casa lor din Anglia, dăruită de Regină la nuntă

28 noiembrie, 2023

Deși cadourile nu se cer înapoi, Ducii de Sussex au suferit umilirea finală, după ce s-a aflat cui va reveni fostul lor cămin britanic Frogmore Cottage.

Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg

Au fost evacuați, iar fostul lor cămin britanic va fi preluat de un membru al familiei regale cu cea mai proastă reputație: este vorba de Prințul Andrew, fratele Regelui Charles.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși când fosta lor casă Frogmore Cottage a fost oferită Prințului Andrew, potrivit autorului regal Omid Scobie. În noua sa carte Endgame, publicată astăzi, biograful și purtătorul de cuvânt neoficial al Ducilor de Sussex a dezvăluit că gestul monarhului a fost perceput ca unul plin de cruzime și a fost considerat „lovitura finală” pentru cuplu.

Domnul Scobie a insistat că a fost „fără îndoială” decizia plină de cruzime aparține Regelui Charles și a fost adresată ”cu dedicație” mezinului său, pentru a-i răni sentimentele.

Chiar dacă Prințul Andrew a rămas la Royal Lodge și nu s-a mutat, deși i s-a pus în vedere acest lucru, nu a arătat niciun interes pentru Frogmore Cottage.

Harry și Meghan au primit proprietatea de pe moșia Windsor drept cadou de nuntă de la Regina Elisabeta și a rămas reședința lor britanică, chiar și după ce s-au mutat în California. Dacă ar fi revenit vreodată, ar fi știut că au unde să stea. După publicarea memoriilor lui Harry, ”Spare”, la începutul anului, ducele și ducesa au fost rugați să elibereze Frogmore, așadar este incert unde ar sta, dacă ar dori să revină.

Cumva, Omid Scobie pune pe tapet dilema Ducilor de Sussex, care nu cred o iotă din zvonurile legate de o presupusă împăcare. Căci dacă nu au unde să revină, de ce ar reveni. Se arată voalat că este tot o strategie a ”Firmei” de a arăta bine în ochii oamenilor. Așa se explică și absența lor de la o mulțime de evenimente, mai ales că este de notorietate obsesia lui Harry cu securitatea. Nu și-ar aduce familia oriunde.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg
Donald Trump și Printul Harry   Profimedia jpg
Ducele și ducesa de Edinburgh, vizită regală sportivă la Manchester, Profimedia jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert la o gală caritabilă, Palatul regal monegasc 2 jpg
Kate Middleton în roz jpg
Printesa Kako, Printesa Kiko, Printul Fumihito Akishino   GettyImages 2031804183 jpg
Prințesa Estelle a Suediei, Getty Images jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Regele Charles al III lea al Marii Britanii și Camilla, Foto Getty (2) jpg
Meghan Markle   profimedia 0849894016 jpg