Umilință totală pentru Meghan! Ducesa acuzată c-ar fi un monument de prostie și că-l manipulează pe Harry

25 octombrie, 2024

Umilință totală pentru Meghan Markle! Ducesa a fost catalogată drept regala cu cele mai idioate idei. Ducesa de Sussex nu este nici pe departe preferata criticilor regali. Soția Prințului Harry a început cu stângul toate relațiile sale publice în Marea Britanie.

Meghan Markle  Profimedia jpg

Meghan Markle a fost din nou umilită, după ce experții regali au afirmat că speculațiile care vorbeau despre Ducesă cum că ar avea ”cea mai proastă gândire” sunt de fapt cât se poate de adevărate. Și că acuzațiile Tinei Brown la adresa lui Meghan Markle au fost susținute de un alt expert, care întărește cele spuse!

Celebra Tina Brown a dat de pământ cu Meghan Markle, pe care a desființat-o și a pus-o la colțul rușinii cu acuzații dure, dar iată, susținute acum de un alt expert regal.

Biograful Prințesei Diana și fostul redactor al Vanity Fair, Tina Brown, care a criticat anterior cuplul Ducilor de Sussex, a dat un verdict usturător în ceea ce o privește pe actriță, catalogând-o drept ”regala cu cele mai proaste strategii” și cu ”cele mai idioate idei”, o porcărie generalizată!

Doamna Brown a spus podcast-ului The Ankler: „Problema cu Meghan este că are cea mai proastă judecată posibilă. Face greșeli după greșeli, din păcate, nu are o idee bună, admirabilă”, a pus-o Brown pe Ducesă la colț.

De asemenea, ea l-a acuzat pe Prințul Harry că se comportă ca un miel ”dus la sacrificare” și că o urmărește „orbește” pe Meghan de parcă ar fi „ca copilul ei”, nu soțul ei!

Acum, expertul regal Richard Fitzwilliams a spus că este de acord cu comentariile doamnei Brown și a fost și el deosebit de critic la adresa cuplului.

El a declarat pentru MailOnline: „Tina Brown este o jurnalistă foarte respectată și un biograf regal. Am consultat de mai multe ori studiul ei strălucit despre Diana în ultima săptămână. Ea a evidențiat judecata teribilă a lui Meghan pe prestigiosul podcast Ankler.

Brown are dreptate că Harry este manipulat de Meghan. De asemenea, are dreptate când cataloghează abandonul regal drept ”un dezastru generalizat”.”

De asemenea, domnul Fitzwilliams a exemplificat o mostră de prostie a ducesei. Ceva banal, la prima mână. El a amintit că Meghan a afirmat că atunci când s-a căsătorit ea cu Prințul Harry în 2018, a spus revistei The Cut că oamenii din Africa de Sud au sărbătorit evenimentul pe străzi.

Foto: Profimedia




Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Elisabeta a Belgiei la 23 de ani în Boston, America   Casa Regală belgiană (2) jpg
Regina Letizia profimedia 0925924173 jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
Prințesa Leonor a  impresionat la Oviedo, Profimedia (2) jpg
Printul Emmanuele Filiberto di Savoia si fiica sa mostenitoare, Printesa Vittoria di Savoia   pagina oficiala (24) jpg
Margareta a României Facebook jpg
Prințul Albert de Monaco și fiica sa Jazmin Grace Grimaldi, Profimedia (2) jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Mette Marit și Haakon, Profimedia (2) jpg
Charles și Camilla în Sydney, Profimedia (2) jpg
Nicolae și Alina ai României nuntă 2018 foto Facebook2 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Kate Middleton în 2023 și 2024  foto   Profimedia jpg
Charles și Camilla, ziua a doua în Samoa, Profimedia (6) jpg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
printul charles si printesa diana