Umilită public, Meghan e disperată să-și reabiliteze numele după parodia din „Family Guy”

10 noiembrie, 2023

După ce a fost umilită public în cel mai recent show satiric care a vizat-o pe ea și pe Prințul Harry, Ducesa de Sussex vrea să ia urgent măsuri.

Meghan Markle consideră că portretizarea din „Family Guy” este „o insultă”. FOTO: Getty/captură TV
Meghan Markle consideră că portretizarea din „Family Guy” este „o insultă”. FOTO: Getty/captură TV

După ce un episod recent al comediei animate „Family Guy” a celor de la Fox a luat în vizor noul stil de viață al lui Meghan Markle și al Prințului Harry în California, Ducesa de Sussex se declară a fi „umilită" de această descriere arogantă, pe care o consideră „total nedreaptă".

În episodul cu pricina, personajul vedetă Peter Griffin declară că pleacă în misiune „singur, la fel ca Meghan Markle și Prințul Harry", în timp ce peisajul trece la soții Sussex care se relaxează lângă o piscină somptuoasă. Batjocorindu-le în mod satiric atitudinea lor de „a se descurca singuri", un majordom apare apoi pe ecran cu un teanc de plicuri pe care dezvăluie că sunt „milioanele de la Netflix pentru nu se știe ce" ale cuplului. Personajul lui Meghan intervine spunând că este timpul să facă postarea lor sponsorizată de șase cifre pe Instagram, în timp ce Harry oftează declarând: „Nu ar fi trebuit să las prostiile inventate".

Surse apropiate cuplului au declarat pentru „The Mirror” că perechea regală simte că nu este luată în serios și chiar a descris episodul ca fiind „o insultă scandaloasă".

Ducii de Sussex cred că acest ultim „atac din interiorul Hollywood-ului" demonstrează faptul că favorurile publicului s-au întors împotriva lor, Meghan Markle fiind de-a dreptul „disperată" să își repare reputația, în timp ce încearcă să revină la Hollywood.

„Amândoi sunt pe modul de panică", declară sursa pentru „The Mirror”. Ba chiar se crede că situația ar fi devenit într-atât de gravă, încât Meghan i-ar fi cerut soțului ei să găsească o cale de împăcare cu Familia Regală.

Dar, oare, de ce informațiile despre cei doi se bat cap în cap? De ce ieri voiau răzbunare, iar azi vor împăcare? Se pare că, în ecuația acestui scandal, atârnă greu și faptul că sora vitregă a lui Meghan, Samantha Markle, s-a prezentat zilele acestea la un tribunal din Florida pentru a încerca să obțină un proces de defăimare împotriva ei. În vârstă de 58 de ani, aceasta susține că sora ei mai mică a defăimat-o în interviul, de-acum notoriu, din 2021 cu Oprah Winfrey, precum și în serialul de documentare Netflix al Ducilor Sussex, lansat în decembrie. Iar publicul tinde să țină, de-obicei, cu victima, care în acest caz e Samantha Markle.

FOTO: Profimedia, captură TV



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg