Un alt caz Meghan! Viitoarea soacră a Prinţesei Norvegiei spune că fiul ei "i-a spălat creierul"

18 aprilie, 2024

Mama şamanului Durek Verret și-a criticat dur fiul și regretă că nu a cunoscut-o pe prințesă.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei și Durek Verrett. FOTO: Instagram
Prințesa Martha Louise a Norvegiei și Durek Verrett. FOTO: Instagram

Relația dintre Prinţesa Martha Louise a Norvegiei și şamanul Durek Verrett a fost marcată de controverse și nu par să dispară, chiar dacă mai sunt doar câteva luni până la nunta lor. Intrarea în scenă a mamei şamanului, Verushka Urquhart, este comparabilă cu cea a tatălui lui Meghan Markle, un adevărat ghimpe în coasta Ducelui și Ducesei de Sussex de dinainte de nuntă și până acum. 

Veruschka Urquhart, stabilită la New York, simte nevoia să-i avertizeze pe norvegieni cu privire la propriul fiu, după cum arată publicaţia norvegiană "SE & HOR", unde viitoarea soacră a Prinţesei norvegiene tot face declarații incendiare, de vreun an încoace.

Acum, când Durek Verrett este pe cale să devină membru al Familiei Regale norvegiene - deși nu va primi niciun titlu, deoarece Marta Luisa a Norvegiei a demisionat din funcțiile oficiale după ce și-a anunțat logodna - ea a revenit în prim-plan, susținând că nici fiul ei nu i-a spus personal că se căsătorește și că nici nu a primit vreo invitație la nuntă.

Aceste cuvinte vin după ce l-a acuzat pe propriul său băiat că i-a "spălat creierul" prințesei, pe care regretă că nu a cunoscut-o. De asemenea, ea susține că a rănit-o profund faptul că nu a primit vizita fiului și a nurorii sale, atunci când aceștia s-au aflat în New York pentru Crăciunul din 2022.

Înstrăinarea dintre ei a început din cauza controverselor lui Durek cu privire la activitățile sale șamanice. La început, Veruschka Urquhart era foarte mândră de el și simțea că face mult bine pentru alții, dar apoi, spune ea, a început să acorde prioritate banilor. Nu-i place direcția pe care a luat-o cariera sa și nici faptul că își neagă originile, întrucât susține că este descendentul a șase generații de șamani, când în realitate tatăl său a fost muncitor în construcții. Totodată, nu împărtășește nici declarațiile pe care el le-a făcut cu privire la rasismul care există în societatea norvegiană, și mai ales în Casa Regală. Ea consideră că au fost cuvinte nedrepte și le mulțumește Regelui Harald și Reginei Sonja pentru primirea bună pe care i-au făcut-o fiului său. 

Prințesa Marta Louise a Norvegiei și Durek Verret se vor căsători pe 31 august, la istoricul Hotel Union din Geiranger, din vestul Norvegiei, inclus în patrimoniul mondial UNESCO, a cărui principală atracție turistică este natura variată și fiordurile spectaculoase. Deși nu a fost ușor pentru Regele Harald și Regina Sonja să accepte ca o personalitate atât de controversată precum șamanul, suveranul a declarat în documentarul " Un an cu Familia Regală" că "Cred că va fi o nuntă foarte frumoasă. O așteptăm cu nerăbdare".



Recente pe Ok! Magazine

kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg