Un alt mariaj de fațadă? Regina Mary, rece și distantă față de soțul Frederik, în vacanța lor din Elveția

16 aprilie, 2024

Se pare că regina daneză n-a putut trece peste derapajul soțului ei, Regele Frederik al Danemarcei, fotografiat anul trecut, la Madrid, în compania unei alte femei.

Foto: Daily Mail/Getty Images
Foto: Daily Mail/Getty Images

Este vorba despre escapada noului rege danez în compania mondenei mexicane Genoveva Casanova, despre care s-a zvonit, anul trecut, c-ar fi amanta suveranului.

Iar noile poze ale cuplului regal nu ajută prea mult la risipirea zvonurilor legate de tensiunea care persistă între Mary și Frederik ai Danemarcei.

Cuplul, care a preluat tronul danez în ianuarie anul curent, a părut foarte rece unul cu celălalt în timpul unei excursii de familie de la sfârșitul lunii martie, la Verbier, o stațiune de schi exclusivistă din Elveția.

Fotografiile surprinse de paparazzi o arată pe Mary distantă și cu privirea departe de soțul ei - în timp ce acesta aștepta sfidător, cu mâinile în șolduri, la baza unei pârtii de schi.

Celor doi li s-au alăturat în vacanța lor și cei patru copii ai lor, Prințul Moștenitor Christian, de 18 ani, Prințesa Isabella, de 16 ani, și gemenii Vincent și Josephine, în vârstă de 13 ani.

În multe dintre aceste imagini, Regina-consoartă Mary este văzută singură sau împreună cu fiul Christian și fiica Isabella, care au fost însoțiți de prieteni în această escapadă de familie. Între timp, Regele Frederik și-a petrecut cea mai mare parte a timpului pe schiuri, alături de cei doi gemeni ai cuplului.

Într-adevăr, limbajul corpului dintre cei doi soți arată că încă sunt probleme nerezolvate între ei sau că Mary nu a putut trece cu atâta ușurință peste infidelitatea soțului ei, una atât de publică și de umilitoare pentru ea.

După vacanță, Regina Mary a Danemarcei și-a reluat îndatoririle regale la 3 aprilie, de atunci ea având o serie de angajamente solo. Între timp, palatul danez a anunțat că, pe 26 mai, Regele Frederik și Regina Mary vor avea o nouă apariție oficială la balcon, cu ocazia celei de-a 56-a aniversări a monarhului. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg