Un alt mariaj de fațadă? Regina Mary, rece și distantă față de soțul Frederik, în vacanța lor din Elveția

16 aprilie, 2024

Se pare că regina daneză n-a putut trece peste derapajul soțului ei, Regele Frederik al Danemarcei, fotografiat anul trecut, la Madrid, în compania unei alte femei.

Foto: Daily Mail/Getty Images
Foto: Daily Mail/Getty Images

Este vorba despre escapada noului rege danez în compania mondenei mexicane Genoveva Casanova, despre care s-a zvonit, anul trecut, c-ar fi amanta suveranului.

Iar noile poze ale cuplului regal nu ajută prea mult la risipirea zvonurilor legate de tensiunea care persistă între Mary și Frederik ai Danemarcei.

Cuplul, care a preluat tronul danez în ianuarie anul curent, a părut foarte rece unul cu celălalt în timpul unei excursii de familie de la sfârșitul lunii martie, la Verbier, o stațiune de schi exclusivistă din Elveția.

Fotografiile surprinse de paparazzi o arată pe Mary distantă și cu privirea departe de soțul ei - în timp ce acesta aștepta sfidător, cu mâinile în șolduri, la baza unei pârtii de schi.

Celor doi li s-au alăturat în vacanța lor și cei patru copii ai lor, Prințul Moștenitor Christian, de 18 ani, Prințesa Isabella, de 16 ani, și gemenii Vincent și Josephine, în vârstă de 13 ani.

În multe dintre aceste imagini, Regina-consoartă Mary este văzută singură sau împreună cu fiul Christian și fiica Isabella, care au fost însoțiți de prieteni în această escapadă de familie. Între timp, Regele Frederik și-a petrecut cea mai mare parte a timpului pe schiuri, alături de cei doi gemeni ai cuplului.

Într-adevăr, limbajul corpului dintre cei doi soți arată că încă sunt probleme nerezolvate între ei sau că Mary nu a putut trece cu atâta ușurință peste infidelitatea soțului ei, una atât de publică și de umilitoare pentru ea.

După vacanță, Regina Mary a Danemarcei și-a reluat îndatoririle regale la 3 aprilie, de atunci ea având o serie de angajamente solo. Între timp, palatul danez a anunțat că, pe 26 mai, Regele Frederik și Regina Mary vor avea o nouă apariție oficială la balcon, cu ocazia celei de-a 56-a aniversări a monarhului. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg