Un an fără Kate Middleton? Când și cum este posibil să o revedem în public pe cea mai iubită prințesă

11 aprilie, 2024

De când a anunțat public cumpăna extraordinară prin care trece, și anume faptul că a fost diagnosticată cu cancer, întrebarea cu care am rămas este dacă o vom vedea, anul acesta, pe Kate în public.

Kate Middleton (2) jpg

Speranțele sunt foarte mici, ce-i drept, mai ales că însăși prințesa a dezvăluit că își va lua tot timpul de care are nevoie pentru a se vindeca fizic și psihic, după ce va finaliza tratamentul de chimioterapie preventivă impus de doctori, după descoperirea cancerului.

Potrivit corespondentului regal Cameron Walker, nu există încă vreo dată stabilită pentru revenirea lui Kate Middleton în lumina reflectoarelor, dar prințesa ar fi deschisă să aibă apariții publice minore, în măsura în care starea ei de sănătate o permite.

„Ceea ce aud de la cei apropiați prințesei este că s-ar putea să decidă să participe la anumite evenimente dacă se simte în stare și dacă este dornică să fie prezentă acolo”, a declarat Walker pentru emisiunea GB News.

„Dar în ceea ce privește revenirea la îndatoririle publice pe scară largă și cu normă întreagă, bănuiesc că va dura ceva timp. Dar nu e exclus să o vedem, la un moment dat, în această vară. Depinde doar de cum merge tratamentul ei”.

Înainte de comentariul lui Walker, una dintre ultimele actualizări oficiale despre situația lui Middleton a venit prin purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington, pe 22 martie. „Prințesa se va întoarce la sarcinile oficiale când va fi autorizată să facă acest lucru de către echipa ei medicală. Ea este într-o stare de spirit bună și concentrată să se recupereze complet”.

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (2) jpg

Dacă sănătatea și recuperarea Prințesei de Wales sunt de cea mai mare importanță, absența ei de la angajamentele publice aruncă o umbră de îngrijorare asupra familiei regale, care trece deja prin provocările aduse de diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea.

Numai că soția lui William este recunoscută ca fiind perla Coroanei, cea mai iubită și populară prințesă din lume, iar absența ei va fi greu de digerat de către admiratorii regali, mai ales dacă se va întinde pe un an sau, cine știe, chiar mai mult...

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg