Un an fără Kate Middleton? Când și cum este posibil să o revedem în public pe cea mai iubită prințesă

11 aprilie, 2024

De când a anunțat public cumpăna extraordinară prin care trece, și anume faptul că a fost diagnosticată cu cancer, întrebarea cu care am rămas este dacă o vom vedea, anul acesta, pe Kate în public.

Kate Middleton (2) jpg

Speranțele sunt foarte mici, ce-i drept, mai ales că însăși prințesa a dezvăluit că își va lua tot timpul de care are nevoie pentru a se vindeca fizic și psihic, după ce va finaliza tratamentul de chimioterapie preventivă impus de doctori, după descoperirea cancerului.

Potrivit corespondentului regal Cameron Walker, nu există încă vreo dată stabilită pentru revenirea lui Kate Middleton în lumina reflectoarelor, dar prințesa ar fi deschisă să aibă apariții publice minore, în măsura în care starea ei de sănătate o permite.

„Ceea ce aud de la cei apropiați prințesei este că s-ar putea să decidă să participe la anumite evenimente dacă se simte în stare și dacă este dornică să fie prezentă acolo”, a declarat Walker pentru emisiunea GB News.

„Dar în ceea ce privește revenirea la îndatoririle publice pe scară largă și cu normă întreagă, bănuiesc că va dura ceva timp. Dar nu e exclus să o vedem, la un moment dat, în această vară. Depinde doar de cum merge tratamentul ei”.

Înainte de comentariul lui Walker, una dintre ultimele actualizări oficiale despre situația lui Middleton a venit prin purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington, pe 22 martie. „Prințesa se va întoarce la sarcinile oficiale când va fi autorizată să facă acest lucru de către echipa ei medicală. Ea este într-o stare de spirit bună și concentrată să se recupereze complet”.

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (2) jpg

Dacă sănătatea și recuperarea Prințesei de Wales sunt de cea mai mare importanță, absența ei de la angajamentele publice aruncă o umbră de îngrijorare asupra familiei regale, care trece deja prin provocările aduse de diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea.

Numai că soția lui William este recunoscută ca fiind perla Coroanei, cea mai iubită și populară prințesă din lume, iar absența ei va fi greu de digerat de către admiratorii regali, mai ales dacă se va întinde pe un an sau, cine știe, chiar mai mult...

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg