Un conte român a dezvăluit ce cocktail bea Charles în fiecare seară, în același pahar

25 septembrie, 2023

Regalii au tipicurile lor, iar din rutina de seară a suveranului face parte și servirea unei băuturi înainte de cină și chiar își ia cu el propriul pahar special pentru a o bea atunci când călătorește în străinătate.

Regele Charles în România. FOTO: Octav Ganea, Inquam
Regele Charles în România. FOTO: Octav Ganea, Inquam

Charles s-a îndrăgostit de România în anii 2000 și a decis în cele din urmă să cumpere o casă veche la țară. Contele Kalnoky l-a ajutat pe Charles să găsească o proprietate în Transilvania, în 2006, iar relația dintre cei doi s-a transformat într-o prietenie solidă.

Contele Tibor Kalnoky, care a devenit un prieten apropiat al Regelui Charles, după numeroasele vizite ale acestuia în România, știe prea bine care îi sunt obiceiurile zilnice. Nobilul român a dezvăluit una dintre plăcerile zilnice ale monarhului în documentarul „The Real Windsors: The Outspoken Heir”, realizat pentru Channel 4.

Contele Tibor Kalnoky a povestit că Martini este cocktailul preferat al lui Charles al III-lea și că adoră să-l servească înainte de masa de seară. „Îi place un Martini înainte de cină, asta e sigur". El a mai spus că Regele aduce chiar și un pahar special cu el atunci când călătorește în străinătate, inclusiv în România, pentru a-și bea cocktailul.

O sursă de la Palat a povestit anterior cum actualul suveran „ia mereu cu el băutură în turneele regale, astfel încât să aibă mereu ceva ce îi place să bea și acasă. Poate pentru unii pare un comportament destul de ciudat, dar pentru Charles are sens." Totodată, staff-ul regelui știe că trebuie să aibă grijă și de „paharul special” al monarhului.

Martini, care a devenit unul dintre cele mai cunoscute cocktailuri, este preparat cu gin și vermut și este de obicei garnisit cu o măslină sau cu o felie de lămâie. Cu toate acestea, nu este singurul preparat alcoolic preferat al Regelui Charles al III-lea, care, potrivit prietenilor apropiați, are o slăbiciune și pentru un gin tonic.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg