Un expert în limbajul trupului a analizat gesturile Prințului Harry în Nigeria și iată ce a descoperit

14 mai, 2024

Un expert în limbajul trupului a analizat relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle și a dezvăluit că sunt mai puternici ca niciodată împreună!

Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg

Darren Stanton, un expert în limbajul trupului, a declarat că Prințul Harry a părut "îndrăgostit până peste cap" de Meghan Markle pe timpul vizitei în Nigeria, unde au fost văzuți "foarte apropiați" unul de altul. Meghan Markle a arătat sentimente de "mândrie" pentru Harry, a mai spus el.

„Harry a părut foarte relaxat în timpul călătoriei sale și a lui Meghan în Nigeria. Au părut foarte apropiați pe tot parcursul apariției lor. Îi puteți vedea pe Harry și Meghan angajându-se într-un contact vizual puternic, Harry privindu-o pe Meghan cu o expresie iubitoare.

Ne spune cât de puternică este legătura lor și cât de îndrăgostit până peste cap este Harry de ea. Prezența lui Meghan Markle are un efect relaxant asupra lui Harry, deoarece se comportă natural”, a adăugat el.

El a analizat și aparițiile și discursurile lui Meghan pe timpul vizitei. „Emană forță și eleganță, ea poate vorbi cu oricine. Este foarte natural atunci când Meghan participă la aceste vizite, deoarece oamenii se acomodează ușor cu ea. Nu au existat semnale de tensiune sau aprehensiune din partea lui Meghan".

Prințul Harry a părut, de asemenea, să fie în elementul său în Nigeria. "Harry a părut destul de animat în timpul turneului. La un moment dat, a fost fotografiat ținându-și mâinile în jurul capului în timp ce se distra. Toate acestea sunt autentice din partea lui Harry și a apărut cu adevărat în elementul său.

Faptul că o are pe Meghan lângă el îl face fericit, deoarece îi scoate la iveală o latură grozavă. Ea îl face să se simtă în largul lui, dar și mai încrezător ca niciodată. În timp ce Harry este obișnuit să participe singur la angajamente, el pare foarte relaxat atunci când i se alătură Meghan”.

Cu toate acestea, expertul în limbajul trupului a dezvăluit că Prințul Harry a încercat la un moment dat să își ascundă nervii, a dat vina recenta lui vizită în Marea Britanie, unde nu a reușit să își vadă tatăl, care e bolnav de cancer.

„Având în vedere că Harry tocmai a fost în Marea Britanie fără să-și vadă familia, am sesizat câteva semnale de aprehensiune din partea lui. Au fost cazuri în care încerca să își ascundă zâmbetele nervoase atunci când nu se uita direct la Meghan. Se pare că încă își procesează vizita în Marea Britanie și nu există nicio îndoială că ar fi stârnit câteva emoții pe plan sentimental pentru Harry".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg