Un fost angajat al Prințesei Diana spune că doar o singură actriță a jucat-o bine. ”Restul e pantomimă”

15 august, 2024

O cunoștea atât de bine pe Diana. A lucrat pentru răposata Prințesă de Wales timp de șapte ani.

Prințul William și părinții lui, Charles și Diana  foto   GettyImages jpg

De-a lungul timpului, au fost foarte multe actrițe care au jucat-o pe Diana. Însă acest fost angajat e de părere că doar una a reușit să surprinsă adevăratul spirit al prințesei. Despre cine este vorba?

Interpretările artistice ale regretatei Prințese Diana pe ecran sunt „greu de urmărit”, potrivit fostului ei hairstylist, care a lucrat șapte ani pentru Diana.

Sam McKnight, care a coafat părul fostei Prințese de Wales timp de șapte ani înainte de moartea ei în 1997, a povestit într-un episod recent al podcastului Pretty Curious al expertului în îngrijirea părului și personalității rețelelor sociale Jonathan Van Ness, că este dificil să vizionezi dramatizări fictive, subliniind că aproape nimeni nu știe s-o personifice și că se fac greșeli colosale.

Prințesa Diana a fost interpretată pe ecran de mai multe actrițe în filmul The Crown de pe Netflix, care s-a încheiat la sfârșitul anului trecut, după șase sezoane, dar și în filmul din 2021 Spencer, în care a fost interpretată de Kristen Stewart.

„Pentru majoritatea oamenilor, nu e vorba de greșeli, ci de percepțiile pe care le au vizavi de o persoană. Doar că eu am cunoscut-o în realitate, iar ce văd că se joacă pot spune că e mai degrabă o pantomimă”, subliniază McKnight.

„Cu toate acestea, recunosc că multe cadre cu Elizabeth Debicki pe care le-am văzut în ultimul sezon din The Crown au surprins personalitatea Dianei.”

Prințesa Diana, GettyImages (2) jpg

”Cred că este prima actriță care o joacă bine”, mai afirmă fostul angajat.

Dintre toate actrițele care au interpretat-o pe regretata Prințesă Diana, Elizabeth Debicki a oferit, fără îndoială, cea mai convingătoare prestație atunci când a preluat rolul tinerei Diana Spencer în serialul „The Crown”. Acum, reușita sa a fost recunoscută printr-o nominalizare la premiile Emmy - despre care actrița spune că este atât flatantă, cât și o recunoaștere dulce-amară.

Elizabeth Debicki, Foto Profimedia (4) jpg

În cei 27 de ani care au trecut de la moartea prematură a „Prințesei inimilor”, moștenirea Dianei a fost simțită peste tot. Asumarea responsabilității unui astfel de rol a fost descurajantă, a spus Elizabeth Debicki - dar în cele din urmă plină de satisfacții. „Mi-am dat seama că munca pe care am făcut-o în acest serial îi aduce pe oameni foarte aproape de propriile lor amintiri, iar acesta este un lucru cu adevărat unic la care să te simți parte și, de asemenea, să fii martor... Am întâlnit oameni care s-au simțit emoționați, care mi-au spus: „Pot să te îmbrățișez?” Este foarte frumos și foarte emoționant ceea ce faci”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG