Un martor dezvăluie ce s-a întâmplat la câteva minute după ce Prințesa regală Anne a fost lovită de cal

27 iunie, 2024

Prințesa Anne a fost internată la spital după ce a suferit „răni ușoare și comoție cerebrală” chiar pe proprietatea ei, a spus imediat după incident Palatul Buckingham. Situația este actualmente cât se poate de serioasă.

Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg

Este una dintre pilonii monarhiei britanice. Sora Regelui Charles a dat de o cumpănă, însă nu este prima dată când suferă un accident la călărie.

Prințesa Anne a ajuns la spital după un accident ecvestru

Prințesa regală Anne a fost internată la un spital din Londra după ce a suferit răni ușoare și comoție cerebrală în timp ce se afla pe moșia ei din Gloucestershire. Incidentul a avut loc duminică seara, a confirmat Palatul Buckingham.

Se pare că regala în vârstă de 73 de ani, care este o călăreață pricepută, o pasionată în ale artei ecvestre a fost lovită cu piciorul de un cal în timp ce se plimbau prin Gatcombe Park.

Imediat după accident, localnicii din apropierea proprietății Gatcombe Park au mărturisit că au văzut o ambulanță aeriană aterizând, urmată de un elicopter de poliție care continua să survoleze. Desigur, oamenii s-au speriat și „s-au gândit la ce era mai rău”.

Un localnic a precizat că a văzut ambulanța aeriană aterizând la orele 21.15, pe 23 iunie și elicopterul de poliție survola în jurul orelor 21.23.

El a adăugat: „Am văzut o ambulanță aeriană că aterizează pe proprietatea ei și m-am gândit „O, Doamne, sper că nu a pățit Anne ceva”. Apoi elicopterul poliției a început să se învârtească și m-am gândit la ce era mai rău.

„M-am gândit că trebuie să se fi întâmplat ceva îngrozitor și mi-am făcut griji că un criminal putea hoinări în libertate, dar elicopterul poliției a ajuns destul de repede”.

Localnicul a adăugat: „Ambulanța aeriană a fost la sol timp de aproximativ 40 de minute cred - nu sunt sigur dacă a dus-o la spital, nu cred, că a zburat în sensul invers spitalului”, și-a dat cu părerea martorul, potrivit Express.

Într-adevăr, deși o ambulanță aeriană a fost trimisă la fața locului, nu a fost nevoie să o ducă atunci pe Prințesa Anne la spital.

Cu toate acestea, sora Regelui a fost ulterior internată și stă deja la spital de trei zile. Mai mult, este îngrijorător, încât se pare că are pierderi de memorie.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg