Un nou bebeluș regal la palatul spaniol: mama lui are 68 de ani și îi este, în același timp... bunică

7 aprilie, 2023

Vedeta TV Ana Obregón, în vârstă de 68 de ani, nu este doar o apropiată a casei regale spaniole, ci chiar rudă prin alianță cu aceasta: spanioloaica este mama copilului din flori al nepotului lui Juan Carlos.

Juan Carlos și Sofia, alături de fiii și nepoții lor
Juan Carlos și Sofia, alături de fiii și nepoții lor

În cei 40 de ani în care s-a aflat în lumina reflectoarelor, mondena spanioloaică Ana Obregón nu a fost străină de controverse.

La începutul anilor 1990, ea a luat cu asalt presa spaniolă, când a apărut vestea despre aventura ei cu nepotul Regelui Juan Carlos, Alessandro Lequio.

Când Ana a rămas însărcinată cu fiul lor, Aless Lequio García, aristocratul era încă însurat cu modelul Antonia Dell'Atte, cu care are un alt băiat.

Obregón a fost vedeta preferată a revistelor de scandal din Spania, devenind faimoasă și la nivel internațional, după ce a susținut că a petrecut o noapte cu David Beckham, pe vremea când acesta juca pentru Real Madrid.

Ei bine, zilele trecute o dezbatere aprinsă a fost declanșată în Spania a fost declanșată după ce vedeta de 68 de ani a folosit o mamă surogat din Miami pentru a avea un bebeluș. Și nu orice bebeluș!

Ana Obregon jpg

Ana Obregón a declarat pentru revista spaniolă Hola! că nou-născutul (o fetiță) este, de fapt, al fiului ei, Aless Lequio García, care a murit de cancer în 2020, la doar 27 de ani. Ea a dezvăluit că și-a încurajat fiul să păstreze mostre de spermă înainte de a începe chimioterapia și că probele au fost depozitate la o bancă de spermă din New York.

„Această fetiță nu este fiica mea, ci mai degrabă nepoata mea”, a spus Obregón pentru revista spaniolă. „Asta a fost ultima dorință a lui Aless, de a avea un copil”.

Sarcinile purtate de mamele surogat sunt interzise în Spania, dar copiii născuți în urma unor astfel de sarcini, în alte țări, pot fi înregistrați în regat. Conform revistei Hola!, copilul s-a născut pe 20 martie și a fost conceput în iunie.

Atunci, vedeta spaniolă a fost fotografiată ieșind cu fetița nou-născută în brațe dintr-un spital din SUA, lucru care a iscat polemici în țara sa natală, având în vedere vârsta înaintată a mamei/bunici.

Botezată Ana Sandra Lequio Obregón, fetița vedetei TV este, peste toate acestea, și o rudă îndepărtată a casei regale spaniole. Legătura de sânge există: bunicul bebelușei și fostul amant al lui Obregón, Alessandro Lequio, este nepot de verișoară al fostului Rege Juan Carlos. Una peste alta, palatul spaniol numără, acum, și un bebeluș născut prin mamă surogat.

Foto: Profimedia, Hola!



Recente pe Ok! Magazine

kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg