Un nou bebeluș regal! Prințul Albert e fericit că familia Grimaldi se mărește!

19 iunie, 2024

Familia Princiară monegască se pregătește să primească un nou membru, care îi va fi nepot lui Albert de Monaco.

Marie și Louis Ducrue, Prințesa Stéphanie, Prințul Albert și Camille Gottlieb. FOTO: Getty Images
Marie și Louis Ducrue, Prințesa Stéphanie, Prințul Albert și Camille Gottlieb. FOTO: Getty Images

Bucurie mare în sânul familiei Grimaldi! Prințesa Stéphanie de Monaco va fi din nou bunică, iar fratele său, Prințul Albert de Monaco, va avea un alt nepot! Fiul ei cel mare, Louis Ducrueb, va avea un al doilea copil cu soția sa, Marie Ducruet. Cuplul a anunțat vestea fericită cu o fotografie frumoasă cu fiica lor, Victoire, care a împlinit un an în aprilie anul trecut, și cu animalul lor de companie, Pancake, pe care îl consideră ca fiind unul din familie. Fetița, care este întoarsă cu spatele, poartă un tricou drăguț pe care scrie „Big Sis", iar cățelușul poartă o bavetă cu inscripția „Oh, nu, nu din nou"

Marie Ducruet și-a etalat chiar zilele trecute sarcina la un eveniment monden din Principat la care a luat parte întreaga Familie Princiară monegască și unde a primit felicitări din toate părțile.

Louis Ducruet și Marie Ducruet sunt împreună de 11 ani. Nepotul lui Albert de Monaco și soția sa s-au cunoscut într-un club din Cannes, dar scânteia s-a produs între ei mai târziu, când studiau la Skema Business School. A fost dragoste la a doua vedere, cum spun ei, dar timiditatea lor a făcut ca să le ia șase luni pentru a face primul pas. În februarie 2018, Louis a surprins-o pe Marie îngenunchind în fața ei în Vietnam, de unde este originară familia sa. În iulie 2019, au devenit soț și soție în cadrul unei ceremonii oficiate civil la Primăria din Monaco și religios la Catedrala Principatului.

Patru zile mai târziu, au anunțat că așteaptă primul lor copil și, din nou, Pancake a fost cel care a împărtășit vestea. I-au dăruit un tricou pe care scria că este "Pe cale să devin frate mai mare".

Pentru cuplu, câinele lor Pancake este o parte fundamentală a vieții lor, i-au deschis propriul profil pe rețelele de socializare și îl iau cu ei peste tot. El a jucat chiar și un rol la căsătoria lor civilă. Este alături de ei de când Camille Gottlieb l-a salvat în România, în 2018, dintr-un centru de animale. Deși acum este un „prinț dublu detronat”, Pancake va ocupa mereu un loc privilegiat în familie.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg