Un nou contract uriaș cu Netflix pentru Meghan și Harry dacă vor câștiga premiul Emmy

29 iunie, 2023

Documentarul cuplului regal de pe Netflix este unul dintre cele mai urmărite programe de până acum ale platformei de streaming, iar o nominalizare la Emmy le-ar putea aduce încă un contract lui Meghan Markle și Prințului Harry.

Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea încheia un nou mega contract cu Netflix dacă vor obține o victorie la premiile Emmy în cursul acestui an. Ducele și ducesa de Sussex au semnat un contract uriaș în valoare de 100 de milioane de dolari cu gigantul de streaming la scurt timp după ce au renunțat la rolurile lor ca membrii seniori ai familiei regale britanice. 

Cel mai faimos proiect al lor de până acum, un serial-documentar despre viața lor înainte și după viața regală a doborât mai multe recorduri de audiență pentru celebra platforma. Grație documentarului, Netflix ar putea fi pe cale să ia un premiu la categoria documentar sau serial de non-ficțiune la ceremonia din septembrie. Mark Boardman, scriitor de showbiz și comentator media la MarkMeets, crede că celebrul cupl ar putea aduce acasă premiul, iar acest lucru ar putea duce la alte contracte exclusive.

În schimb, Boardman crede că Prințul Harry și Meghan Markle ar trebui să se inspire de la regretata mamă a lui Harry, Prințesa Diana, făcând "cunoscute cazuri din viața reală, să întâlnească oameni". 

El a spus că acest lucru ar "oferi platformei Netflix un an de conținut" și ar face mult mai puțin probabil ca serviciul de streaming să "renunțe la ei". Boardman a continuat: „Vor trebui să înceapă să facă - un pic ca ceea ce încerca să facă Diana. Asta ar recâștiga inimile și mințile, în special ale publicului britanic, și asta ar oferi Netflix un an de conținut”.

„I-ar costa o avere să producă episod după episod, dar acesta este genul de moștenire pe care Diana ar fi vrut ca băieții să o lase în urmă. Din punct de vedere financiar, Netflix nu le va da drumul. „Este ca și cum cineva ar încerca să scape de unul dintre cei mai buni jucători de sport din lume”, notează express.co.uk

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg