Un nou motiv de fericire pentru Rania și rege, chiar înainte de marea nuntă. Anunțul făcut de Regină

26 mai, 2023

Frumoasa regină iordaniană abia dacă mai reușește să jongleze cu multitudinea de evenimente ce curg la Casa Regală Hașemită.

Regina Rania bleu (1) jpg

În așteptarea marii nunți iordaniene ce va avea loc pe 1 iunie, deși Regina Rania și Regele Abdullah II al Iordaniei sunt extrem de ocupați, au reușit să se mai bucure și de un alt eveniment important, care nu este legat de nunta Prințului moștenitor Hussein.

Este o succesiune de bucurii în familia regală hașemită. La mai puțin de două săptămâni după ce fiica lor, Prințesa Salma a absolvit Universitatea din California de Sud, Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania și-au văzut mezinul, pe Prințul Hashem, absolvind liceul la Madaba, Iordania.

Familia regală iordaniană, Instagram, Foto Royal Hashemite Court (3) jpg

Miercuri a fost sărbătorit evenimentul în care tânărul de 18 ani a fost laureat. Regina Rania a glumit cu urmăritorii săi și a scris: ”Ar fi cazul să-mi mai trag sufletul.” Cert este că luna aceasta a fost un adevărat tur de forță pentru cuplul regal. Au organizat petrecerea Henna dată în cinstea viitoarei nurori, au fost la încoronarea britanică, l-au sărbătorit iată pe mezin și asta doar cu câteva zile înainte de nunta iordaniană care se va ține la Palatul din Aman, cu mare fast.

La ceremonia de absolvire a Prințului Hashem au fost prezenți părinții, Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania, dar și cei trei frați mai mari ai săi, prințul moștenitor Hussein, prințesa Iman și prințesa Salma. Iman a fost însoțită de soțul ei Jameel Thermiotis, cu care s-a căsătorit în martie.

Regina Rania, care a organizat o petrecere Henna pentru viitoarea ei noră Rajwa Al Saif la începutul săptămânii, a împărtășit fotografii de la absolvire pe Instagram, glumind că ar fi cazul să-și mai tragă și sufletul.

Pare că este neobosită frumoasa Regină Rania, mereu plină de energie când vine vorba despre copiii săi, o mamă prezentă și extrem de dedicată. S-a apropiat inclusiv de viitoarea sa noră foarte mult, netezindu-i acesteia calea, căci este femeia care îi va lua locul, peste câțiva ani. Rajwa Al Saif a fost copleșită de emoții la petrecerea Henna și în timpul discursului plin de prietenie al viitoarei soacre.

Foto: Getty și Instagram(Royal Hashemite Court)Recente pe Ok! Magazine

Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg