Un nou necaz pentru Regina Camilla, chiar înainte de încoronare. Vestea a devastat-o pe consoartă

25 aprilie, 2023

Nimic nu o întristează mai mult pe Regină decât dispariția unei persoane dragi. Iată ce veste cumplită a primit Camilla, cu două săptămâni înainte de încoronare.

Regina Camilla prim plan jpg jpg

Regina consoartă și-a prezentat condoleanțele, după moartea neașteptată a lui Len Goodman.

Camilla este un mare fan al emisiunii ”Strictly Come Dancing” și l-a cunoscut și chiar a dansat cu Len Goodman. Ultima dată Len Goodman a fost prezent la Palat în 2018, când a participat la o recepție dată de Charles, pe atunci Prinț de Wales.

Charles și Len Goodman jpg

Palatul Buckingham a confirmat că Regina Camilla a fost „profund întristată” de vestea decesului lui. Len a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer osos.

Juratul de la ”Strictly Come Dancing” a apărut pentru ultima oară în emisiune în 2016, într-o ediție specială de Crăciun.

A mai fost șeful juriului și în alte emisiuni de succes, cum ar fi ”Dansând cu starurile”, versiunea americană a programului. Len Goodman era un profesor de dans desăvârșit, extrem de apreciat în Marea Britanie și la Curtea Regală.

Pe lângă Regina Camilla, o mulțime de vedete sunt profund întristate de vestea că Len Goodman a murit.

Însă Regina Camilla trebuie însă să se pregătească pentru evenimentul istoric din care face parte, ea va fi încoronată alături de Regele Charles pe 6 mai.

Sute de reprezentanți ai caselor regale din întreaga lume vor ajunge în Anglia. La fel și oficiali înalți, președinți și premieri. În weekendul 5 – 7 mai, Londra va deveni epicentrul lumii.

De la trăsuri până la bijuteriile coroanei neprețuite alese pentru această zi, există o mulțime de actualizări pe care fanii regali le-au aflat.

Există însă un aspect al încoronării care a provocat îngrijorare. Regele Charles și Regina Camilla au decis să meargă pe un traseu mai scurt decât regretata Regină Elisabeta, ei vor merge într-un singur sens, încălcând astfel tradiția.

Cei doi au decis să parcurgă drumul de 1,3 mile, cunoscut sub numele de Procesiunea Regelui, de la Palatul Buckingham într-o trăsură, care e mai modernă și mai confortabilă, are și amortizoare, încălzire, dar și aer condiționat.

Regele Charles și Regina Camilla vor fi escortați de cavaleria Casei Regale și vor coborî pe The Mall prin Admiralty Arch, de-a lungul părții sudice Trafalgar Square, de-a lungul Whitehall și Parliament Street, înconjurând partea de est și de sud a Pieții Parlamentului până la Broad Sanctuary pentru a ajunge la Westminster Abbey înainte de ceremonia de la ora 11:00.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson