Un nou proiect a fost anunțat de Meghan Markle, în pragul încoronării, în ciuda tensiunilor regale

28 aprilie, 2023
meghan markle, cățeii ducesei  sursa   Shutterstock jpg

Meghan Markle a anunțat că semnează un contract de colaborare cu agenția de talente WME a Serenei Williams, prietenă bună de-ale Ducesei, de altfel. Agenția se va ocupa inclusiv de afișele de conținut ale site-ului Archewell, ce aparține Ducilor de Sussex.

Meghan Markle s-a animat brusc în ultima perioadă, vrând să arate că este ocupată și indiferentă în legătură cu încoronarea căreia i-a spus ”pas”. Ducesa de Sussex nu-și va însoți partenerul de viață în Marea Britanie, ci va rămâne acasă cu copiii, căci Prințul Archie împlinește 4 ani chiar pe 6 mai. Cu toate acestea, Regele Charles a decis să includă în programul încoronării sale o fotografie specială cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Programul pentru ceremonia de încoronare a Regelui Charles, în vârstă de 74 de ani, și a Reginei Camilla, în vârstă de 75 de ani, din 6 mai, a ajuns la chioșcurile de ziare din Marea Britanie. Pliantul ilustrat de 84 de pagini include biografii ale regelui și reginei consoarte, detalii despre sărbătorile de încoronare, istoria tradițiilor și fotografii de familie.

Includerea prințului Harry și a lui Meghan în programul oficial pentru încoronare vine după ce după ce s-a aflat că Prințul Harry va participa la viitoarea ceremonie de încoronare.

Harry si Meghan Markle   profimedia 0391892582 jpg

Potrivit presei mondene de peste ocean, agenția WME se va ocupa de acum de contractele Ducesei de Sussex, menite să-i rotunjească veniturile. Meghan Markle urmărește colaborările și parteneriatele media. De asemenea, agenția se va ocupa și de conținutul produs de Archewell, ce include podcastul Spotify și acțiunile de sprijin pentru femei, patronate de Ducesă.

Celebra Meghan Markle va avea agenți de top, precum Ari Emanuel, Brad Slater și Jill Smoller; Jill, de altfel, este reprezentanta Serenei Williams de multă vreme.

Ari - fratele fostului șef de cabinet al președintelui Barack Obama, Rahm Emanuel, și inspirația pentru emisiunea TV Entourage - i-a reprezentat și pe Oprah Winfrey, Martin Scorsese, Charlize Theron, Mark Wahlberg și Dwayne Johnson.

Semnarea cu noua agenție are loc la șapte luni după ce Meghan Markle s-a despărțit de Sunshine Sachs, care colabora și cu echipa de la Fundația Archewell.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg