Un nou scandal regal? Prinţesa Eugenie stă acasă cu copilul, iar soţul ei se distrează cu modelele pe yacht. Una dintre ele era topless...

1 august, 2021
1 1 jpg jpeg

Cei mai mulţi proaspeţi tătici se ocupă doar de schimbat scutece şi legănat copilul noaptea, însă soţul Prinţesei Eugenie a fost surprins bând şampanie pe un yacht de lux şi bucurându-se de compania unor femei tinere şi frumoase, pe coasta italiană.

Ce se întâmplă între Jack Brooksbank şi Prinţesa Eugenie, care au devenit părinţi de curând şi duc vieţi complet diferite – ea stă acasă cu bebeluşul, pe când el este înconjurat de modele în bikini, cu care se distrează de minune?

Se pare că faimosul tătic de 35 de ani îşi petrece acest weekend în Capri, unde participă la o gală caritabilă, în timp ce soţia lui a rămas acasă, la Windsor, şi are grijă de copilul lor de numai 5 luni, August.

stanga
dreapta
2 46150249 9847853 jack brooksbank is pictured with maria buccellati on the amalfi m 10 1627807110806 jpg jpeg
3 jack brooksbank princess eugenie 1 jpg jpeg
4 jack brooksbank princess eugenie jpg jpeg
5 jack brooksbank jpg jpeg
1 1 jpg jpeg

Cum de a ajuns Brooksbank să aibă liber de la schimbat scutece şi adormit copilul?

Distracţie nevinovată?

Ei bine, el este ambasadorul tequilei Casamigos, brand care a sponsorizat Unicef Summer Gala, la care numai biletul de participare a costat între 8.000 şi 25.000 de lire sterline. Iar, înainte de grandiosul eveniment, şi-a petrecut după-amiaza de vineri explorând coasta Capri.

Cine l-a însoţit pe Jack? Rachel Zalis, fostul editor al revistei Glamour şi actualul director mondial al Casamigos, şi Maria Buccellati, un fost model care a devenit ambasador fashion. Ambele şi-au etalat formele frumoase la bordul yacht-ului de lux pe care se afla şi soţul Prinţesei Eugenie. Printre ceilalţi invitaţi la distracţia de pe vas s-au mai numărat modelul italian Erica Pelosini, pe care Jack a luat-o, la un moment dat, de talie.

Nu se ştie cum de Jack le cunoaşte pe Erica şi pe Maria, însă amândouă sunt asociatele influencerului israelian Hofit Golan (35), care apare peste tot prin lume pe yacht-urile celor bogaţi şi influenţi.

Se pare că Eugenie nu şi-a însoţit soţul în Capri, pentru că el se află acolo ca să lucreze, era o călătorie în interes de serviciu. Printre invitaţii de la eveniment s-au numărat Katy Perry, John Legend şi Heidi Klum. Aşadar nu s-a declanşat un nou scandal regal, omul s-a pozat alături de modele doar de dragul job-ului său, da?

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg