Un video amuzant arată momentul în care Meghan îl întreabă pe Harry când să facă o reverenţă în faţa Reginei

10 iunie, 2018
1 meghan harry jpg jpeg

Nu e uşor să fii prezenţa nouă la palatul regal! E greu să te pui la curent cu toată istoria familiei regale şi, mai ales, cu toate cutumele şi tradiţiile pe care trebuie să le respecţi în cazul evenimentelor şi întrunirilor speciale. Iar Meghan Markle chiar s-a descurcat de minune până acum. Secretul? Iubitorul ei soţ, care a dirijat-o pe tot parcursul acestui proces.

Meghan întrebându-l pe Harry când să facă reverenţa

Un moment amuzant din timpul evenimentului Trooping the Colour, care a avut loc ieri, ne-o arată pe Meghan Markle pusă în dificultate de o cutumă regală. Aceasta ar fi vrut să se sincronizeze cu restul familiei regale şi să facă o reverenţă în faţa suveranului britanic, tocmai de aceea a apelat la ajutorul soţului ei. Pe o filmare deţinută de “Hello Magazine”, Meghan poate fi văzută rugându-şi soţul să o anunţe de momentul perfect în care să facă reverenţa.

Evident, Prinţul Harry a fost prompt şi nu şi-a lăsat soţia la greu. I-a indicat momentul perfect să facă reverenţa şi a salvat situaţia. “Spune-mi când” / ”Acum”, este schimbul de replici al Ducilor de Sussex la balconul regal, în timpul evenimentului ”Trooping the Colour”, care a reprezentat cea de-a 92-a aniversare a monarhului britanic.

De altfel, aceasta e prima apariţie la balconul regal al lui Meghan Markle, devenită, pe 19 mai, Ducesă de Sussex. Teoretic, Meghan şi Harry ar fi putut apărea la balconul regal în timpul nunţii lor, însă cum ceremonia a avut loc la Palatul Kensington, şi nu la Palatul Buckingham, mirii au zis ”pas” la acest ritual.Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg