Un video în care Kate Middleton joacă într-o piesă de teatru face furori pe Internet

6 martie, 2018
kate0regina jpeg

Nu a fost o surpriză pentru ea că viaţa ei va fi răscolită, an cu an, atunci când s-a căsătorit cu Prinţul William al Marii Britanii. Au apărut în presă fotografii cu ea defilând într-un outfit revelator în timpul facultăţii, altele surprinse în timp ce făcea topless într-o vacanţă, iar acum un video în care juca într-o piesă de teatru.

image

Staţi liniştiţi, nu e vorba despre niciun video care i-ar putea afecta imaginea Ducesei de Cambridge. Ne referim la unul realizat pe când Kate avea doar 13 ani, deci pe când nici nu visa că va face parte din familia regală ori că-l va naşte pe viitorul rege al Marii Britanii.

Pe atunci, Kate participa la piesa de teatru organizată de şcoala sa. St. Andrew`s Preparatory Scholl din Buckhold. În video, o ghicitoare îi prezice viitorul, iar ea pare încurajată de prezicere: ”Curând vei întâlni un bărbat chipeş, şi foarte bogat./ Asta tot ce-mi doresc. El se va îndrăgosti de mine?/ Da, o va face./ Şi se va căsători cu mine?/ Da, te va lua de nevastă”, este dialogul dintre personajul jucat de Kate şi respectiva ghicitoare. Ei bine, trebuie să recunoaştem că ”ghicitoarea” nu era departe de adevăr. N-a prezis, însă, că e vorba despre cel mai bogat om din ţară şi că o va face, în viitorul apropiat, regină!

Iată momentul amuzant, care i-a prezis lui Kate că va deveni Regina Angliei!Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg