Una dintre cele mai sexy regine ale lumii va fi bunică. Își așteaptă cu emoție primul nepot

15 aprilie, 2024

În septembrie 2022, își exprima dorința cea mai fierbinte: ”Abia aștept să fiu bunică!”. Ei bine, Universul a conspirat și i-a îndeplinit dorința. Regina Iordaniei va deveni anul acesta bunică pentru prima dată!

Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg

Într-una dintre vizitele sale în America, în cadrul emisiunii Good Morning America, Regina Rania a Iordaniei a prevăzut că atunci când va avea nepoți, va fi o bunică amuzantă.

Aici, o vedem pe Rania alături de o altă frumoasă regină a lumii, Letizia a Spaniei. Cele două se înțeleg de minune și au făcut o adevăată ședință foto la Madrid, anul trecut, în vară.

Familia regală hașemită a construit relații foarte solide cu celelalte case regale ale lumii. De asemenea, se bucură de relații cordiale cu SUA. La începutul conflictului Israel - Fâșia Gaza, Regina Rania a vorbit despre pace și despre încetarea terorii în Fâșia Gaza, mai ales că ea este născută în Palestina. Regina iordaniană este foarte frumoasă și la 53 de ani. Moștenitorul ei este Prințul Hussein bin Al Abdullah, primul născut dintre cei patru copii pe care îi are cu Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei.

Prințul Hussein s-a însurat anul trecut cu arhitecta saudită Rajwa, pe care a făcut-o prințesă și iată că acum va da naștere primului moștenitor.

rajwa hussein miri (1) jpg

Copilul va avea drept la tron numai dacă va fi băiat! Atunci, el va deveni al doilea în linia de succesiune la tronul Regatului Hașemit al Iordaniei. Potrivit constituției țării, adoptată în 1952, tronul este ereditar în dinastia regelui Abdullah Ibn Al-Hussein și trece în succesiune liniară de la rege la fiul său cel mai mare și așa mai departe. Dacă bebelușul este de sex feminin, nu va exista nicio modificare a liniei de succesiune.

Bebelușul care urmează să vină pe lume va fi primul nepot al Reginei Rania, în vârstă de 53 de ani, și al Regelui Abdullah, în vârstă de 62 de ani. Potrivit presei internaționale, bebelușul regal va primi titlurile de Alteță Regală și Prinț/Prințesă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg