Una dintre cele mai sexy regine ale lumii va fi bunică. Își așteaptă cu emoție primul nepot

15 aprilie, 2024

În septembrie 2022, își exprima dorința cea mai fierbinte: ”Abia aștept să fiu bunică!”. Ei bine, Universul a conspirat și i-a îndeplinit dorința. Regina Iordaniei va deveni anul acesta bunică pentru prima dată!

Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg

Într-una dintre vizitele sale în America, în cadrul emisiunii Good Morning America, Regina Rania a Iordaniei a prevăzut că atunci când va avea nepoți, va fi o bunică amuzantă.

Aici, o vedem pe Rania alături de o altă frumoasă regină a lumii, Letizia a Spaniei. Cele două se înțeleg de minune și au făcut o adevăată ședință foto la Madrid, anul trecut, în vară.

Familia regală hașemită a construit relații foarte solide cu celelalte case regale ale lumii. De asemenea, se bucură de relații cordiale cu SUA. La începutul conflictului Israel - Fâșia Gaza, Regina Rania a vorbit despre pace și despre încetarea terorii în Fâșia Gaza, mai ales că ea este născută în Palestina. Regina iordaniană este foarte frumoasă și la 53 de ani. Moștenitorul ei este Prințul Hussein bin Al Abdullah, primul născut dintre cei patru copii pe care îi are cu Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei.

Prințul Hussein s-a însurat anul trecut cu arhitecta saudită Rajwa, pe care a făcut-o prințesă și iată că acum va da naștere primului moștenitor.

rajwa hussein miri (1) jpg

Copilul va avea drept la tron numai dacă va fi băiat! Atunci, el va deveni al doilea în linia de succesiune la tronul Regatului Hașemit al Iordaniei. Potrivit constituției țării, adoptată în 1952, tronul este ereditar în dinastia regelui Abdullah Ibn Al-Hussein și trece în succesiune liniară de la rege la fiul său cel mai mare și așa mai departe. Dacă bebelușul este de sex feminin, nu va exista nicio modificare a liniei de succesiune.

Bebelușul care urmează să vină pe lume va fi primul nepot al Reginei Rania, în vârstă de 53 de ani, și al Regelui Abdullah, în vârstă de 62 de ani. Potrivit presei internaționale, bebelușul regal va primi titlurile de Alteță Regală și Prinț/Prințesă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg