Unchiul lui Kate Middleton iese la atac: Mama Prințesei de Wales nu este o femeie rea!

11 ianuarie, 2024

Deși serialul de succes The Crown s-a încheiat în luna decembrie 2023, cu ultima seria care s-a concentrat pe povestea de iubire dintre Kate și William, ecourile acestuia încă nu s-au stins.

Kate Middleton și mama sa Carole profimedia 0105897794 jpg

Mult așteptata apariție a lui Kate Middleton în ultimul sezon al serialul The Crown s-a produs, deja, odată cu premiera de pe 14 decembrie anul trecut, care explorează începutul relației Prințului și Prințesei de Wales, după întâlnirea lor la universitatea St. Andrews din Scoția. Și, odată cu apariția lui Kate în poveste, se produce și cea a mamei sale, Carole Middleton, despre care s-a spus că a orchestrat apropierea fiicei sale de moștenitorul coroanei regale. 

Într-unul dintre episoade, Carole – interpretată de actrița Eve Best – depune eforturi pentru a se asigura că întâlnirea celor doi are loc, într-o scenă inventată în care Carole o încurajează pe fiica sa cea mare să vorbească cu William la un eveniment public și să urmeze aceleași cursuri la facultate la care era înscris și prințul.

Invitat în podcastul The Crown: Fact or Fiction al publicației Daily Mail, Gary Goldsmith,  fratele mai mic al lui Carole, a spus că serialul a denaturat „complet” realitatea și se întreabă de ce Carole „nu a luat măsuri legale” din cauza portretizării sale în show.

„Carole nu este acea persoană manipulatoare, rea... care caută modalități prin care să poată intra forțat în familia regală”, a spus Goldsmith. „În primul rând, Kate a intrat prin forțele proprii la universitatea St Andrews. Este o fată uimitoare, dar asta nu a fost remarcat. Povestea din serial vine cu încurajări de genul Kate, trebuie să-ți arăți picioarele! și ăsta nu este, pur și simplu, felul de-a fi al familiei mele. Nu este modul în care operează Carole.”

Fanii serialului au mers până acolo și au numit-o pe mama viitoarei regine „un fel de Kris Jenner britanică” din cauza interferențelor acesteia în viața amoroasă a copiilor ei. Un utilizator de X a postat următoarele legat de acest subiect: „Toată lumea uită că înainte de Kris Jenner a fost Carole Middleton. Dați-i Cezarului ce i se cuvine!”.

Cei care au urmărit, deja, cele șase episoade ale părții a doua din ultimul sezon The Crown au tras propriile concluzii despre cât de bine a fost transpusă în film povestea de iubire care a înflorit la începutul anilor 2000. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg