Unde a dus-o șamanul Durek pe Prințesa Märtha Louise în luna de miere. Imaginile spun totul

15 octombrie, 2024

La doar câteva săptămâni de la nunta regală ce a avut loc în Norvegia natală a miresei, Durek Verrett împărtășește imagini din luna de miere în care a dus-o pe aleasa inimii sale, Prințesa Märtha Louise.

nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903549764 jpg

Este „Paradisul perfect pentru a ne împărtăși dragostea, devotamentul și zorii noului nostru început ca soț și soție”, a scris șamanul Durek.

După nunta lor, care a ținut prima pagină a revistelor mondene, Durek Verrett și-a dus mireasa Prințesa Märtha Louise în Turcia, pentru o „lună de miere surpriză”.

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram

Ginerele Regelui Harald al V-lea al Norvegiei și-a accesat pagina personală de Instagram pe 10 octombrie pentru a împărtăși fotografii din escapada lor romantică. Însurățelul a dezvăluit că el și soția sa au stat la proprietatea privată mediteraneană Villa Macakizi din Bodrum.

Așa cum se observă, cei doi au o relație plină de afectivitate. În Turcia s-au relaxat și și-au încărcat bateriile. Au stat la soare, au înotat, au mâncat bine, s-au plimbat cu iahtul și au râs împreună cu prietenii care le-au fost aproape.

Șamanul a explicat pe Instagram: „După nunta noastră fabuloasă, plină de dragoste și cu adevărat încântătoare, împărtășită cu cea mai frumoasă, creativă și inspirată familie și cu prieteni, mi-am dus iubita soție @iam_marthalouise într-o lună de miere surpriză, una creată pentru cele mai curate inimi.” Durek a continuat în postare. „Am călătorit într-un paradis în care mi-am petrecut primii ani, înconjurați de spiritul iubitor și încurajator al bogatei culturi a Turciei. Vila noastră privată de lângă mare @villamacakizi a devenit refugiul perfect pentru a ne împărtăși dragostea, devotamentul și zorii noului nostru început ca soț și soție”.

Prințesa Martha Louise, în vârstă de 52 de ani, și Durek Verrett, care nu va deveni prinț după nuntă, și-au anunțat logodna în 2022, când Palatul a anunțat și că Martha Louise va „renunța la rolul său de patronaj”, deoarece ea și partenerul său de viață au încercat să „facă o distincție mai clară între activitățile lor și Casa Regală a Norvegiei” și să „prevină neînțelegerile cu privire la Casa Regală”.

De atunci, cei doi au fost criticați de Palat și de membri ai parlamentului norvegian pentru că au legat activitățile comerciale de statutul regal al prințesei.

Foto: Instagram și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor Footo Profimedia jpg
Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
Emirul Qatarului și soția sa GettyImages 1487927337 jpg
FotoJet Mary jpg
Meghan Markle foto Archewell Foundation2 jpg
Principesa Sofia in fuchsia la Ziua Spaniei   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg