Unde e Charlène? Prințul Albert de Monaco a mers la Wimbledon însoțit de o altă femeie

10 iulie, 2024

Prințesa de Monaco a absentat din nou de la un eveniment considerat de neratat pentru soțul ei. Ca și în anii precedenți, Albert și-a ocupat locul în loja regală alături de verișoara sa, Mélanie-Antoinette de Massy.

Prințul Albert de Monaco se simte mereu relaxat în compania lui Mélanie. FOTO: Profimedia
Prințul Albert de Monaco se simte mereu relaxat în compania lui Mélanie. FOTO: Profimedia

Pentru Albert de Monaco, vara aceasta se desfășoară în zodia sportului. După ce l-a urmărit pe Charles Leclerc câștigând Marele Premiu al Principatului Monaco, Prințul a purtat cu mândrie flacăra olimpică în timpul legendarei ștafete și chiar a asistat la startul celei de-a șaptea etape a Turului Franței 2024.

Pasionat de sport, tatăl gemenilor Jacques și Gabriella nu ar fi ratat turneul de la Wimbledon pentru nimic în lume. Astfel că luni Albert de Monaco a zburat la Londra pentru a urmări meciurile masculine și feminine din optimi. Arătând foarte chic într-un sacou bleumarin și pantaloni bej (cumva „uniforma” nobilimii la astfel de evenimente), fratele prințeselor Caroline și Stéphanie și-a ocupat locul în loja regală alături de alte celebrități din așa-numita lume Gotha. La câțiva metri de el se aflau Marie-Christine, soția prințului Michael de Kent, și Birgitte, Ducesa de Gloucester - pe care a și salutat-o la sosire, sărutându-i galant mâna.

Cu toate acestea, Albert de Monaco nu a călătorit singur, spectatorii putând să-l vadă însoțit de o altă femeie decât soția sa, Charlène - care a absentat, iată, din nou de la un eveniment considerat de neratat pentru soțul ei. Ca și anul trecut, el a fost însoțit de verișoara sa, Mélanie-Antoinette de Massy.

Aceasta din urmă, pasionată de terenurile de zgură, este președinta Federației monegasce de tenis și a Monte-Carlo Country Club. Înainte de a asista la meciurile zilei, Prințul Albert de Monaco și-a făcut timp pentru a saluta publicul și pentru a face cu mâna fotografilor. Încântat să asiste la încă un Grand Slam, el a afișat un zâmbet larg pe tot parcursul evenimentului sportiv.

FOTO: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
William, GettyImages jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Prințesa Leonor și Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla la Wimbledon 2024 Foto Getty Images (3) jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer Tatler png
Regina Maxima si Regele Willem Alexander in 2023   Casa Regala olandeza jpg
Kate și George, Prinți de Wales, GettyImages
Printul Pavlos al Greciei si Printesa Marie Chantal   profimedia 0721503573 jpg
Regele Felipe Regina Letizia Leonor și Sofia GettyImages 2161380312 jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg