Unde e Charlène? Prințul Albert de Monaco a mers la Wimbledon însoțit de o altă femeie

10 iulie, 2024

Prințesa de Monaco a absentat din nou de la un eveniment considerat de neratat pentru soțul ei. Ca și în anii precedenți, Albert și-a ocupat locul în loja regală alături de verișoara sa, Mélanie-Antoinette de Massy.

Prințul Albert de Monaco se simte mereu relaxat în compania lui Mélanie. FOTO: Profimedia
Prințul Albert de Monaco se simte mereu relaxat în compania lui Mélanie. FOTO: Profimedia

Pentru Albert de Monaco, vara aceasta se desfășoară în zodia sportului. După ce l-a urmărit pe Charles Leclerc câștigând Marele Premiu al Principatului Monaco, Prințul a purtat cu mândrie flacăra olimpică în timpul legendarei ștafete și chiar a asistat la startul celei de-a șaptea etape a Turului Franței 2024.

Pasionat de sport, tatăl gemenilor Jacques și Gabriella nu ar fi ratat turneul de la Wimbledon pentru nimic în lume. Astfel că luni Albert de Monaco a zburat la Londra pentru a urmări meciurile masculine și feminine din optimi. Arătând foarte chic într-un sacou bleumarin și pantaloni bej (cumva „uniforma” nobilimii la astfel de evenimente), fratele prințeselor Caroline și Stéphanie și-a ocupat locul în loja regală alături de alte celebrități din așa-numita lume Gotha. La câțiva metri de el se aflau Marie-Christine, soția prințului Michael de Kent, și Birgitte, Ducesa de Gloucester - pe care a și salutat-o la sosire, sărutându-i galant mâna.

Cu toate acestea, Albert de Monaco nu a călătorit singur, spectatorii putând să-l vadă însoțit de o altă femeie decât soția sa, Charlène - care a absentat, iată, din nou de la un eveniment considerat de neratat pentru soțul ei. Ca și anul trecut, el a fost însoțit de verișoara sa, Mélanie-Antoinette de Massy.

Aceasta din urmă, pasionată de terenurile de zgură, este președinta Federației monegasce de tenis și a Monte-Carlo Country Club. Înainte de a asista la meciurile zilei, Prințul Albert de Monaco și-a făcut timp pentru a saluta publicul și pentru a face cu mâna fotografilor. Încântat să asiste la încă un Grand Slam, el a afișat un zâmbet larg pe tot parcursul evenimentului sportiv.

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg