Unde era Prințesa Charlene? Prințul Albert a participat la bal fără soția sa

13 iulie, 2022
albert30 jpg

Prințul Albert de Monaco a participat , zilele trecute, la Balul rozelor fără soția sa, Prințesa Charlene, stârnind întrebări.

La evenimentul anual au luat parte invitați celebri, printre care Prințesa Caroline de Hanovra și fiica ei Charlotte Casiraghi, în vârstă de 35 de ani, împreună cu Prințesa Alexandra, în vârstă de 22 de ani. Dar Charlene, în vârstă de 44 de ani, nu și-a făcută simțită prezența.

Ea și-a petrecut ultimele 18 luni departe de Palat, dar a reintrat recent în viața publică, după ce zvonurile sugerau că primește 10 milioane de lire sterline pe an pentru a apărea alături de soțul ei la angajamentele oficiale.

În ciuda acestui fapt, se pare că a evitat evenimentul plin de farmec de zilele trecute.

Presa franceză a scris că Albert face tot posibilul pentru a o ține pe Charlene „alaturi de el la evenimentele publice”.

albert72 jpg

Restul familiei regale nu a lipsit la evenimentul de la Monte Carlo, prințesa Alexandra purtând o rochie de bal uimitoare din șifon alb și roșu.

Sora ei, Charlotte Casiraghi, în vârstă de 35 de ani, a fost văzută într-o rochie roz pal strânsă pe talie.

Prințesa Caroline a optat pentru rochie neagră cu model și perle.

Balul rozelor a fost găzduit pentru prima dată în 1954 de Prințesa Grace de Monaco și este în prezent prezidat de Prințul Albert al II-lea și Prințesa Caroline de Hanovra.

Fondurile din cadrul evenimentului merg către Fundația Princess Grace. Astfel, tinerii artiști  sunt ajutați prin acordarea de burse.

Dame Shirley Bassey, în vârstă de 85 de ani, a participat și ea la bal. Deși are o vârstă înaintată, artista arată uimitor și nu ezită să se joace în fața “camerelor” de filmat

Prințul Albert  și Charlene sunt căsătoriți din 2011 și îi au împreună pe gemenii Gabriella și Jacques, în vârstă de șapte ani.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg